Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 50)

Olen yleensä säästellyt kookos-suihkugeelin etelän lomille, koska… no koska kookoksesta tulee aina mieleen ne tuulessa hulmuavat palmut, auringon lämpö iholla, pauhaava meri ja polttavan kuuma hiekka varpaiden välissä. Koska nyt ei reissua paratiisiin (ainakaan lämpimään sellaiseen) ole luvassa (NYCin sääennuste näyttää lämpötilan pyörivän päiväsaikaan +5°C:n tienoilla) päätin ottaa tämän syksylla lahjakortilla valitsemani Yves Rocherin 400ml kookossuihkaripänikän käyttöön ja painella mielikuvituslomalle aurinkoon aina suihkussa lotratessani.

Kookos jakaa aina mielipiteet ja itsekin vietin vuosia parannellen yläasteella aiheutettua kookostuoksuyliannostusta. Nykyään siedän kookoksen tuoksua kuitenkin hyvin ja minusta tämä suihkugeeli on aivan ihana. Juuri se kaivattu paratiisiloma omassa suihkussa kaiken tämän harmauden keskellä.

kookos suihkugeeli Yves Rocher

+ Ei kuivata ihoa
+ Ihana kookoksen tuoksu
+ Riittoisa
+ Edullinen (4,90€)

– Rasittava kierrekorkki (tosin tähän voi ostaa pumpun)

Suihkugeeli blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM