Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ropo

Sunnuntaita! Aloitin tänään päivän reteesti lakuilla ja Tobleronella, ilmeisesti laivalta kotiutunut Matti meinaa tuon keittiöön ilmestyneen karkkimäärän perusteella perustaa meille pop up Tax Free-myymälän… Ei sillä, koko eilisen päivän tekikin mieli rocky roadia, joten pitäisiköhän pyöräyttää moista, niin pääsisin siitäkin mieliteosta. Jos pohjaksi sulattaisi tuota valkosuklaatobleronea ja joukkoon sitten lakuja, pähkinöitä, piparia, M&M:iä… Mums!

Tämä viikonloppu menikin siis ihan kodissa höllötellessä. Ohjelmassa ei ollut perjantain tyttöjen tortillakemujen ja saunaillan sekä eilisen itsenäisyyspäivän vastaanoton kisakatsomon lisäksi muuta, joten tänäänkin ehdin touhuilemaan kotosalla muutakin kuin remonttia. En arvannut sanovani tätä ihan näin pian, mutta tekisi oikeastaan mieli jo alkaa laittaa seuraavaa kohtaa kodista uusiksi. Ehkäpä maltan mieleni ja menen siivoamaan vaikka meikkivarastoni ja kirjahyllyn, joka kaipaa edelleen järkkäilyä. Ensi viikonloppunahan vanhempani tulevat vierailulle, joten äidin lähestyvä visiitti on aina hyvä syy siivota.

Kuvien asusta sen verran, että ovat jo viime maanantailta, kun käveltiin lounaalle Oivaan ja napattiin matkalla asukuvat keskellä katua. Mekko (nimeltään Ropo) on uusi, ostos Marimekolta. Ostin siis kaksi mekkoa -25% alennuksella ja ajattelin palauttaa toisen, mutta koska molemmat olivat niin kivat, niin päätin pitää molemmat.

Mekko – Dress Marimekko (XL) // Leggings Piruetti (L) // Boots Zalando (41) // Laukku – Bag Urban Outfitters
Marimekko Ropo-mekko Marimekko Ropo Mekko 2 PlusMImmi Ropo Marimekko XL

Nyt siivouspuuhiin. Jännä muuten, että jatkuvasti meillä siivotaan, mutta ikinä ei ole siistiä! 😀

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM