Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Vielä kerran pitkillä hiuksilla

Mietin tuossa äsken, että esittelenkö jo nyt uudet hiukseni, joista olen päässyt nauttimaan parin päivän ajan, mutta sitten ajattelin pitkittää jännitystä vielä hetken (huomiseen) ja postata nämä viimeiset asukuvat pitkähiuksisena. Jep. Saattoi olla, että mitta lyheni hieman suunniteltua enemmän, mutta eipä kyllä kaduta yhtään! Tämä kuvien letti näyttää itse asiassa aivan kamalalta!

 Neule – Cardigan JUNAROSE (M) // Teeppari – T-shirt New Look (UK24) // Hame – Skirt New Look (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Kengät – Boots Zalando // Kassi – Bag BecksöndergaardPlusMimmi XL Blogi 2 PlusMimmi XL Blogi 3 PlusMimmi XL Blogi 4

Tänään olen ihan sippi. Vaikka toisaalta myös pirun onnellinen. Kävin nimittäin tekemässä juuri pois yrittäjyys-osion pukeutumisneuvojakoulutuksestani. Toisinsanoen panikoin koko viime yön, että tulenko selviämään piinapenkistä, jossa piti siis esitellä vaatetusalan yrityksen liiketoimintasuunnitelma laskelmineen. Esitys meni kaiken kaikkiaan tosi hyvin ja sain myös positiivista palautetta. Uskallan jo huokaista helpotuksesta, että 1/3 koko koulutuksesta taitaa olla kunnialla purkissa. HUH!

Saatoin myös pistäytyä Kampin Marimekolla mekko-ostoksilla tuon näyttöurakasta selviytymisen jälkeen, sillä tämän illan ajan kaikki jutut on -25% Marikylän jäsenille liikkeissä kuin myös verkkokaupassa. Hop ostoksille siitä! Minä painun pikkuhiljaa pehkuihin, ennenkuin menen ja tilaan himoitsemani tasaraitapussilakanan vielä tuolta Marimekon nettikaupasta…

Neule, leggarit, kassi ja kengät blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. No nyt on magee kokonaisuus! 😀 Ja noi kengät… millanen noissa on toi varren leveys?
    Uuden hiusmallin julkasua ootellessa 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM