Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Tähän joku otsikko joka pitää sisällään sanat ”aztec” ja ”denim”

No jospa tähän väliin niitä ei niin epäonnistuneita asukuvia. Tykkään yleensä siitä, että asukuvat on otettu kadulla tai jossain paikassa, jossa on jotain tapahtumaa. Ja se tapahtuma ei mielellään ole IKEA:n pinkit muovikalusteet, mutta ei auta valittaa, jos työkaverilla on visio kattoterassilla otetuista asukuvista niin sillon ne otetaan siellä, tai saattaa olla, että jos suunsa aukasee, niin jää ihan kokonaan ilman! 😉

Kipusimme siis yhtenä päivänä toimistolla viidenteen kerrokseen ottamaan asukuvat. Päällä oli tuo kesän lempifarkkumekko ja neitsytmatkallaan eräs viime talven (vai kevään?) F21+ ostos, josta revin vasta aamulla laput pois, ennen niskaani heittämistä. Tupla-atsteekissa sain jo vähän kommenttia asiasta, mutta ei anneta sen haitata! Mitäs oon tämmönen atsteekkikuosien fani. Sitäpaitsi mustat saappaat oli suutarilla!

Korvikset – Earrings Glitter // Neule – Cardigan F21+ (3XL) // Mekko – Dress New Look Inspire (UK22) // Leggings Piruetti (XL) // Saappaat – Boots New Yorker (40)
XL Blogi 2XL Blogi PlusMimmi inkameiningeissaan Inkakuosiset saappaat

Ei muuten ollut enää tuolla terdellä lämmin. Näpit oli jäässä ihan alta aikayksikön ja paettiin viluissamme takaisin sisälle. Miten mulla ei ollut yhtään ikävä näitä pakkasessa harrastettuja asukuvaussessioita ja nythän ei ole vielä edes kunnolla kylmä!

Leggarit ja korvikset blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Oot näissä ihan superkaunis!!!

    0
  2. ja ne mun kuvat on kaikki ostastoa ”kamera ei rakasta” , ei voi julkaista!

    0
  3. Voi, täältähän löytyi ihana asu!! Superkiva värimaailma! <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM