Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – LIPS

Pikkasen ehkä huijasin, kun väitin laittavani nuo kinttuihini juurtuneet lenkkarit jo talviteloille, sillä näin vaan viimekin maanantaina päätyivät kuivan päivän kunniaksi jalkaani. Koko viikko on ollut yhtä kiirettä ja nämä kuvat ovat siis jo maanantailta, jolloin saatiin vihdoin purkkiin kahdet eri kuvaukset ja hengattiin tämän vuoksi toimistolla kasiin saakka illalla. Itse laittelin kuvauksissa hiuksia ja kauluksia ojennukseen ja hääräsin ympäriinsä. Onneksi tuolla meidän toimistolla on näköjään sentään kohtalaiset valot, jotta voi napata asukuvat vaikka pitkän päivän päätteeksikin. Täytyypä pitää mielessä jatkossakin!

Mekko – Dress 2nd Hand (Evans, UK26)) // Neule – Cardigan JUNAROSE (L) // Leggings Piruetti (XL) // Sneakers Nike Rosherun (US9,5)
DSC_0007

Nyt alkaa mikäpä muu kuin kodin laitto. Ohjelmassa tänä viikonloppuna maalaamista ja tapetointia, kunhan tuo eräs jaksaa nousta ensin yöuniltaan hommiin. Mutta nyt on kyllä raavittava kasaan jonkuntyyppinen kotibrunssi vielä ennen remppaoperaatiota, jotta jaksaa! 🙂

Ps. Kampaaja varattu tiistaille, jeee!! 🙂

Neule ja leggarit blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM