Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jouluaatto kuusi viikkoa etuajassa!

Kaikkeen sitä ihminen kykenee, kun oikein asennoituu, esimerkiksi viettämään jouluaaton kuusi viikkoa etuajassa! Erinäisten seikkojen (mm. me New Yorkissa ja veli jo takaisin Filippiineillä) vuoksi päädyttiin järkkäämään isänpäiväviikonlopun lauantaille jouluaatto. Tämä jouluaatto keskellä marraskuuta tuli siis osalle porukalle ihan täytenä yllätyksenä, mutta ilmeisesti järjestely oli mieleinen ja yllätys iloinen.

Oltiin siis meidän mökillä koko porukka kerrankin kaikki koolla ja tämä jouluaatto piti sisällään kinkun tuoksuun heräämisen (tai oikeastaan palohälyttimeen heräämisen, jolloin totesin Matille että kinkku tais tulla uunista), perinteiset riisipuurot luumukiisselillä, kuusen haun ja koristelun, piparitalkoot, joulusaunan, kaksiraitaverkkaripiparininjan, lumiukon (Youtubesta löytyy!), jouluaterian, joulupukin vierailun, lahjojen avaamisen ja tietysti glögiöverit. Tuntui kyllä enemmän joululta kuin pitkään aikaan ja nyt taas tuntuu ihan ajalta joulun ja uuden vuoden välissä (vaikka oikeastihan nyt vietettäisiin tapaninpäivää, jos oltaisiin jatkettu joulua tällä samalla kaavalla).

Lauantaina minulle iski illalla flunssa ja eilinen menikin sitten pötkötellessä ja koomaillessa. Ajettiin eilen illasta kotiin ja täällä minä jatkan lepäilyä ainakin vielä tämän päivän. Huomenna pitäisi jo jaksaa siirtyä takaisin työpaikalle, joten toivokaa parasta! C-vitamiinia, villasukkia ja räkärättejä, niitä on tämä meikän maanantai täynnä. Taidanpa keittää itselleni kupillisen inkiväärihunajasitruunateetä.

DSC_0002 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0015DSC_0093 DSC_0045 DSC_0083 DSC_0087 DSC_0095 DSC_0124 DSC_0132 DSC_0137 DSC_0148 DSC_0149 DSC_0152 DSC_0160 DSC_0161 DSC_0168 DSC_0176 DSC_0179 DSC_0182 DSC_0199 DSC_0216 DSC_0248

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Olipas ihanan tunnelmallisia kuvia! Tämä on hyvä todistus siitä että joulu on olotila jonka voi saavuttaa koska vaan :D. Tästä koitan muistuttaa ihmisiä jotka stressaavat joulusta aivan turhaan. Se on yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Ihana postaus!

  0
  1. Voi kiitos! Aidosti tuntui kyllä joululta enemmän kuin moneen vuoteen! 🙂

   0
 2. in my country we don’t make those kind of cookies, i have to look for a recipe, they look yummy and cute :3

  0
  1. Those are soooo good! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM