Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 41)

Perjantaipulloni tällä viikolla, Yves Saint Laurent Black Opium -tuoksu. Tuoksutin tätä ensimmäisen kerran Pariisin reissulla, monena päivänä, useammassa Sephoran myymälässä. Viimeisenä vielä lentokentällä. Jatkoin suihkimista Sephorassa Roomassa ja niinikään lentokentällä. Hinta tuntui vähän turhan korkealta, enkä oikeastaan tarvinnut yhtään uutta tuoksua. Ostin pihiyksissäni Roomasta jopa naistenlehden, jonka kylkiäisenä sain pienen suihkepullon tätä huumaavaa mustaa oopiumia. Annostelin 1,5millin aarrettani säästellen. Se riitti päivittäisessä käytössä kahdeksi viikoksi. Viime viikonloppuna Viking Linen Tax Freessa annoin vihdoin periksi ja talutin pullon ja 70€ kassalle.
Olen ennenkin huumaantunut YSL:n tuoksuista. Vuosia käytin merkin Baby Doll-tuoksua, mutta sitten sen hommaaminen kävi turhan hankalaksi, kun myynti Suomessa lopetettiin kokonaan. Manifestoon puolestaan ihastuin puolitoista vuotta sitten. Jatkumo Black Opiumin pauloihin oli siis luonteva. Opium-linjan aiemmista tuoksuista minulla ei ole kokemusta, tämä on siis ensi kosketukseni Opium-tuoksuihin.
YSL Black Opium tuoksu
Black Opiumin tuoksussa on kuvauksen mukaan pippuria, appelsiininkukkaa, päärynää, kahvia, jasmiinia, patsulia, setriä ja vaniljaa. Minun nenääni se tuoksahtaa lähinnä pehmeältä, jopa aavistuksen suklaiselta. Kerrassaan huumaannuttavalta ja olen aivan myyty. Matin mukaan tämä tuoksuu puolestaan taklatulta vaniljalta. Ei kuulemma yhtään ruusulta, koska ruusu tuoksuu hänen mielestään pahalta. Varsinainen Mr. Nose siis minulla täällä kotona.

YSL Black OpiumPakkaus on kerrassaan hurmaava sekin. Sopivan glitterinen olematta kuitenkaan halvan näköinen. Toivottavasti tätä tuoksua myydään vielä pitkään, tulen muistamaan tästä lopun elämääni syksyn 2014, Pariisin ja Rooman!

+ Vei heti jalat alta.
+ Todella onnistunut tuoksu!
+ Ainakin harkittu ostos.
+ Kestää iholla hyvin (eau de parfum)
+ Ylellinen pullo

Melko hintava (50ml/70€)
Pelottaa jo valmiiksi, että käytän tämän pikavauhtia loppuun.
Onko tässä uusi ”muotituoksu”?

Olettekos nuuhkaisseet jo tätä Black Opiumia tai tehneet syksyn tuoksu-uutuuksista muita suosittelemisen arvoisia löytöjä?

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Oispa aika jännä kokeilla, millanen on Opiumin uus tuleminen (vai montako niitä lie ollut)… Muistan ku mun äiti halus YSLn Opium parfymiä aina joka paikasta ja jos vaan puteli oli loppumassa niin kauhee hässäkkä päällä, että oisko joku menossa johonki josta tuoksua sais. Siihen aikaan pidin tuoksua lähinnä kuvottavana mummotuoksuna XD Kuvailun perusteella vois kuitenki olla ihan kokeiltava 🙂
  Kiitos taas tästä perjantaipullosta! 😀 Herättipä vielä muistoja mieleen 😉

  0
 2. Tuoksuttelin tätä laivalla ja suihkautin vähän ranteisiin.Menin sitten ostamaan kahvikupillisen ja myyjä kysyi mikä ihana tuoksu mulla on ☺.
  En ostanut sitä silloin, mutta on nyt tilauksessa. Tuntuu että tämä on tuoksu jota olen etsinyt ”koko elämäni” – täydellinen!

  0
 3. Aah, ihana pullo!
  Täytyy nuuskia sua ihan kunnolla, kun seuraavan kerran nährään!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM