Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 40)

Mietin tällä viikolla, että mitä uutta haluaisin syksyn kunniaksi blogiini. Päätin alkaa postata torstaisin #TBT -tägin alle vanhoja postauksia More To Love:n ajalta, osa siis jopa yli viisi vuotta sitten julkaistuja. Toinen postaussarja, jonka blogiin keksin on tämä ”perjantaipullo”, jota päätin alkaa julkaista joka viikko aina näin perjantaisin. Kyseessä on siis aina yksi kosmetiikkatuote, jonka esittelen Perjantaipullo-postauksessa perjantaisin. Arvioin siis tuotteen pakkauksen, tuoksun ja kerron käyttökokemuksen, huomioni ja mielipiteeni tuotteesta. Pisteytän myös tuotteen ja pisteissä 5/5 on maksimi.

Ensimmäsen perjantain pullo on oikeastaan tuubi, jonka ostin tiistaina kauppareissulla heti hiuskyllästymiseni saavutettuaan huippunsa. Marssin siis Citymarketin hiusväriosastolle ja nappasin ostoskoriin tuon Biozellin suklaanruskean hoitonaamion. Hintaa tällä hoitonaamiolla oli n. 9€.

Biozell naamio chocolate
Levitin ensimmäisen satsin naamiota kuiviin pinkkeihin latvoihini ja harjasin ne läpi. Suosittelen naamion kanssa ehdottomasti hanskojen käyttöä, sillä tumma pigmentti jämähtää käsissä etenkin kuiviin kohtiin melko topakasti. Annoin naamion vaikuttaa muutaman minuutin ja huuhdoin sen pois. Pesin hiukset sampoolla ja levitin toisen setin naamioita latvoihin ja muuallekin hiuksiin. Harjasin hiukset ja annoin naamion vaikuttaa taas lähemmäs viitisen minuuttia, jonka jälkeen huuhtelin hiukset. Lisäsin päälle vielä pikahoitoaineen silottamaan hiusta.

DSC_0147
Lopputulos latvoissa jäi paikoitellen melko punaruskeaksi, mutta sain silti hiukset tummiksi, kuten tarkoitus oli. Naamiom teho yllätti siis positiivisesti. Lisään tänä iltana väriä latvoihin ainakin yhden kerroksen verran, katsotaan josko pärjäisin tällä ja ei tarvitsisi rasittaa noita korppulatvoja värjäyksillä hetkeen.

+ Hyvä pigmentti
+ Edullinen hinta
+ Hyvä saatavuus (marketeista)

Ei riittänyt silottamaan hiusta yksin tarpeeksi
Hieman kasari ulkonäkö tuubissa kaikkine kauneuspilkkuineen

Biozell Color Mask Hoitava Sävyte saa minulta arvion 4/5.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

 1. Kiva postaussarja 🙂

  0
  1. Kiitos! 🙂 Harmittaa, etten ehdi tekemään välttämättä kosmetiikkapostauksia niin usein kun haluaisin, joten nytpä niitä on luvassa sitten ainakin kerran viikossa! 🙂

   0
 2. Biozellin tuotteet ovat kyllä yllättäneet positiivisuudellaan. Livboxissakin näkynyt hoitovoide vai hoitoaine on oikein hyvä kärtsänneeseen tukkaani. Vastaava tuote kuin sinulla tässä postauksessa, löytyy blondeille hiuksille tai blondatuille, mutta ei tee kyllä mitään.

  Ja ulkonäkö, välillä mietin eikö yhtä edullisella hinnalla saisi tehtyä todella kauniitakin puteleita. Lemppareita olisi sellaiset vanhan ajan lääkemaiset pullot, jotka olisivat läpinäkyviä. Tykkään todella paljon, että näkee läpi. Lääkemainen tuote voisi olla muovinenkin, jotta hinta pysyisi kurissa. En oikein ymmärrä miksi markkinoilla niin paljon ”rumia tuotteita”.

  Kivaa viikonloppua. Oma perjantaipulloni oli huuhteluainepullo, jonka Virosta toin.;)

  Tiia

  0
  1. Olen aivan samaa mieltä! 🙂 Sekä positiivisesti yllättäneistä tuotteista ja paketin ulkoasusta. Toivotaan siis parannusta puteliin!

   0
 3. Minä oon käyttäny paprika sävyä ihan hoitoaineena shampoon jälkeen. Et hieron varovaisesti hiuksiin värin ettei ala vaahtoomaan ja annan vaikuttaa omien touhujeni lomassa esim säärten ajelun aikana ja pesen pois. Kirkastaa oranssia sävyäni mukavasti.

  0
  1. Joo, mullekin tuo pinkki oli näistä ennestään tuttu. 🙂 Ja tiedän, että moni lantraa näitä tavallisen ”värittömän” hoitoaineen sekaankin 🙂

   0
 4. Hyvä idis tää perjantaipullo! 😉

  0
  1. Kiitos Virpi! 🙂

   0
 5. käy ostamassa kc color mask sävy coffee!

  0
  1. Usein olen Color Maskia käyttänytkin ja siitä myös kirjoitellut. Ei vaan tosiaan sattunut olemaan enää liikettä auki, josta olisin moisen saanut, kun toki piti saada kaikki tänne heti nyt, joten nappasin tällä kertaa tämän. 😀

   0
 6. Minen tajua! Ostin aikoja sitten tuota tököttiä, semmosta violettia, ku aattelin, että se antais kivasti vähä tummempaa ja kylmempää sävyä tähän mun paloautopäähäni, mut vaikka pidin tuota päässä 20 min, ei sävyssä näkyny minkäänlaista muutosta.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM