Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Matkakosmetiikkaa

Törmäsin eilen arkistoja kaivellessani tähän räpsäisyyn Amsterdamissa, johon olin kasannut mukana reissussa olleet matkakoikoiset kosmetiikkatuotteet. Yleensä ostan vähintään jonkun ihanan suihkugeelin reissun päältä (rakastan tutkia paikallisia marketteja ja niiden kosmetiikkatarjontaa), mutta tällä kertaa kotiin oli kertynyt useempikin matkakokoinen kosmetiikkatuote mm. LivBoxista tai blogitapahtumien goodie bageista, joten pakkasin ne mukaan ja näillä pärjättiin oikein hyvin pari viikkoa.

Matkakosmetiikkaa

Kiehl’s Amino Acid Shampoo päätyi pääosin Matin käyttöön, joten itse en osaa tästä sen kummempaa käyttöarviota antaa, eipä tuo valittanut ja hiuksetkin vaikuttivat puhtailta, joten ilmeisesti ajoi asiansa ihan ok?

Davines Love Smoothing Shampoo oli taas omassa käytössäni. Olen käyttänyt tätä ison pullon joskus aikoinaan ja tämä silottaa hiusta kyllä oikein mainiosti, muttei tee kuontaloa kuitenkaan liian raskaaksi. Vaahtoaa ihanasti ja tuoksu on myös hyvä!

Davines Love Smoothing Conditioner on aivan loistohoitoaine! On ainakin minun melko hentoiselle hiukselle tosi hoitava ja pieni määrä tuotetta siloittaa hiukset ja aukoo takut superhyvin. Aivan lemppari! Ja pakkausdesignkin näissä Davinessin tuotteissa on kyllä erittäin onnistunut.

Argan Care Healing Smoothie -hoitonaamio riitti myös pariin käyttökertaan. Lähes yhtä loistava, kuin Davines. Tätä tuli käytettyä aikanaan pidennysten kanssa.

Nivea In Shower Body Lotion -suihkuvoide, joka siis levitetään suihkussa iholle ja huuhdellaan pois, toimii kosteusvoiteen tavoin. Laiskan rasvaajan pelastus. Ei riittänyt kuin kahteen käyttökertaan, mutta riittää ainakin kesällä korvaamaan kokonaan kropan rasvauksen.

Kiehl’s Patchouli & Fresh Rose Body Cleanser -suihkugeelin tuoksu tulee ikuisesti muistuttamaan minua tästä reissusta. Mitenhän sitä tuoksua kuvailisi. Tuhdin aromaattinen, mutta kuitenkin raikas? Vaahtosi kivasti. Yleensä en ole välttämättä mikään suuri ruusun ystävä, mutta tämä oli tosi hyvä. Voisin testata Kiehl’sin suihkutuotteita toistamiseenkin.

Davines OI All in One Milk -jätettävä hoitosuihke on edelleen käytössä, sillä tämä jos mikä osoittautui todella riittoisaksi. Suihkin tätä reissussa kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen (vesi oli tosi kovaa ja monesti hiukset meni tosi takkuun heti) ja toisinaan levitän vielä tänäkin päivänä käsillä muutaman suihkauksen suoraan kuiviin ja karheisiin latvoihini. Tämän kanssa saa olla tarkkana, ettei lotraa liikaa ja saa hiuksista öljyisiä. Tässä suihkeessa on myös varmasti mielipiteitä jakava tuoksu, minua se ei ärsytä.

Tämmösellä minikokoisella kombolla mentiin 15 vuorokautta Euroopassa. Loppureissustahan tein muutaman kivan kosmetiikkalöydön ihan hotellin omasta tarjonnasta, täytynee esitellä nämäkin vielä teille omassa postauksessaan! Ensi perjantaina Pariisiin ja mukana ovat vain käsimatkatavarat, joten alle 100ml minituotteita tarvitaan taas!

Mitä minikkokoisia tuotteita suosittelette, vai täytättekö tyhjät matkakokoiset pullot kotona käytössä olevilla tuotteilla?

Tuotteet blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Heidi. P says: Vastaa

  Nuo on käteviä, mulla on muutamia noista tuotteista.

  0
  1. Näppäriä kyllä aina reissuilla 🙂

   0
 2. Hellurei! Ei liity tähän postaukseen, mutta tuli mieleen linkissä olevan videon nähtyäni, että pitää laittaa sulle kanssa linkki siihen. Tykkäisköhän Jykä? ;D
  http://vivas.fi/mopsi-sekoaa-paastessaan-elamansa-ensimmaista-kertaa-pallomereen/

  0
  1. Toi video oli ihan huikee! 😀 Tykkäis ihan varmasti!!

   0
 3. Davines-sarjan NOUNOU on maailman paras hoitoaine. Sillä selvisi synnytystakkukin! 😀

  0
  1. Oooo! Täytynee testata! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM