Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kukkuluuruu!

Mitä kuuluu? Olin tänään toimistolla töissä ja huomenna pitäisi sitten mennä työkaverini Elsan kanssa koko päiväksi Markkinointiviestinnän viikon seminaareja Wanhaan Satamaan kuuntelemaan. Saapa nähdä kuinka onnistuu, nimittäin näinköhän koko Helsinki on huomenna ihan kaaoksessa, kun kerran metrot ja sporat eivät lakon takia kulje. Aikamoinen hässäkkä varmasti luvassa, tuo Turun motari kun tuntuu takkuavan jo ihan tavallisenakin arkipäivänä, niin kuinkahan sitten huomenna… Eihän sitä kukaan toki tyhjän takia lakkoile, joten jospa huominen herättäisi ihmisiä ainakin ajattelemaan asioita ja loisi painetta päättäjillekin päin.

Huomenna Onnibussilla Kuopiosta (8€!) saapuu Helsinkiin ja tarkemmin sanottuna Jykän vahdiksi tänne Nummelaan myös äitini, joka tarjoutui ystävällisesti hoitamaan Jyrkiä Italian reissumme ajaksi. Äippä viettääkin täällä etelässä kokonaisen viikon ja päästään hengailemaan onneksi myös pari päivää yhdessä. Äiti on luvannut mm. siivota meidän kämpän lattiasta kattoon (jes!) ja en kyllä pistä yhtään vastaan. Ite tietysti tehtiin äsken pikkuruista paniikkisiivousta, kuten asiaan kuuluu aina ennenkuin äiti tulee vierailulle (en vissiinkään oo ainut, joka tätä harrastaa) ja alakerta ainakin alkaa jo näyttää siltä, että äitin voi laskea kylään. Toki pitää ensin vakuutella että ”ei ehditty sitten siivota”, vaikka totuus on, että ollaan puunattu täällä paikkoja useampi tunti. 😀

Meidän Italian reissuhan starttaa siis keskiviikkona heti aamusta. Äsken varasin meille Roomaan hotellin yhdeksi yöksi. Ollaan perillä Roomassa siis jo klo 11.00 keskiviikkona joten meillä on reilu vuorokausi aikaa kierrellä nähtävyyksillä ennenkuin kaasutellaan vuokra-autolla Toscanaan talolle loppuviikoksi synttäreitä juhlimaan. En olekaan koskaan ennen vieraillut Roomassa, Italiasta ainoastaan Milano ja Venetsia, tietysti Triesteä unohtamatta, ovat tulleet tutuksi. Hauska päästä siis ekaa kertaa Roomaan edes pikaisesti piipahtamaan. Meidän hotelli on ihan kävelymatkan päässä nähtävyyksiltä, joten jospa sitä ehtisi edes vähän Roomaa vilkuilemaan. Muuten meinattiin ottaa reissu Matin kanssa melko rennosti, tosin haluaisin pistäytyä Rooman lisäksi myös Pisalla ja Firenzessä, joten saapa nähdä kuinka sitä malttaa talolle asettua. Tuollahan lämpötilat huitelee jopa kolmekympin hujakoilla, joten toki talon allastakin olisi kiva vielä muutaman päivän ajan hyödyntää.

Nyt jatkan Game of Thronesin katsomista, se on pyörinyt jo parin jakson verran tuossa taustalla kun olen puuhastellut omiani. Aloitettiin katsomaan tätä eilen ja en jotenkaan ole vieläkään ihan vakuuttunut. Jostain syystä odotukset olivat aika tosi kovat, niin paljon sarjaa on hehkutettu. No jospa se tästä vielä edetessään vie mukanaan ja meikästäkin tulee ihan fani. 🙂

PlusMimmi

Tämä kuva on napattu toimistolta yhtenä päivänä, kun kuvattiin Bellan nettiin minusta ja Elsasta ”edustavat otokset”. LOL! No, mustavalkeana näytin jopa ihan asialliselta tyypiltä!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡
0

0 Comment

  1. Hah hah haa….mä olen 50 v ja teen ihan samanlaisia paniikkisiivouksia, kun äiti on tulossa käymään! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.