Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinkki Tallinnaan : F-hoone

Kotona ollaan taas parin päivän Tallinna-pyrähdyksen jälkeen. Vaikka kyseessä olikin varsinaisesti työmatka, ehdittiin tietysti pistäytymään muutamassa ravintolassakin matkan aikana. Pitäähän sitä ihmisen välillä syödä ja tuolta Kalamajan F-hoonesta oltiin kuultu paljon positiivista ja Elsa siellä oli itse asiassa jo käynyt edelliselläkin reissulla syömässä.

Ilmeisesti F-hoone ja koko Kalamajan alue nauttii tällä hetkellä trendikkäimmän Tallinnan kaupunginosan maineesta, eikä ihme, tuolla nimittäin vanhoihin tehdasrakennuksiin on rakennettu putiikki jos toinenkin. Harmi vaan, oltiin liikenteessä juuri Viron uudelleen itsenäistymisen vuosipäivänä, joten pikkuputiikit olivat kiinni ja saatiin kuolailla etenkin kosmetiikka- ja sisustuskauppoja ainoastaan ikkunan läpi, mutta onneksi F-hoone sentään palveli nälkäistä reissaajaa.

Otettiin listalta salaatit ja siiderit ja minun vuohenjuustosalaatille (kuvassa) taisi tulla hintaa kokonaista 4€! Vuohenjuusto oli täydellisesti paistettu sopivan rapeaksi ja tuo vadelmainen kastike kruunasi täydellisen salaatin. Vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta. Salaattiin (jonka lähtöhinta oli 2€) sai siis valita kastikkeen, sekä täytteitä oman mielensä mukaan 1,90€ hinnalla kappale ja juuri niin monta kuin itse halusi, mutta jo yhdellä täytteellä pärjäsi oikein mainiosti. Erittäin kohtuuhintaista ja hyvää, ei ihme, että F-hoone on tosi suosittu paikka sekä paikalla on turisteja että paikallisia sulassa sovussa. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa, joten kesällä on palattava testaamaan ehdottomasti myös tuo tällä hetkellä turhan sateinen F-hoonen terassi!

F-hoone
Telliskivi 60 a
Tallinna

Graffiti Tallinna F-hoone Tallinna F-hoone Tallinna 2 Oi Mutsi Mutsi Elsa F-hoone Tallinna 3 Kiss siideri Premium Täydellinen vuohenjuustosalaatti Kannoo F-hoonessa Tallinnalaiset T-hoone Terassi

0

0 Comment

  1. Jei, F-hoone! Vietettiin juuri pari viikkoa sitten pitkä (ja lämmin!) viikonloppu Tallinnassa Kalamajan alueelle. Istuttiin ilta F-hooneen terassilla ja syötiin pitkään sekä nautittiin kuohuvaa. Oi mikä ihana ilta… Ruoka oli hyvää ja tunnelma tosi kiva! Meillä oli vuokrakämppä siellä alueella ja testailtiin pari hyvää kahvilaakin lounaalla ja aamiaisella. Ihan huippua. Ja tosi kiva pubi löytyi vielä omilta kulmilta. Vanhaan kaupunkiin/keskustaan ei tehty kuin pikku pisto, se oli niin turvoksissa turisteja, että ei haluttu enää sekaan. Ajeltiin ratikalla, käytiin tutkimassa puistoja ja oltiin vielä futismatsissa. Todella toisenlainen Tallinna aukeni, suosittelen!

    0
    1. Toi terassi vaatii testauksen uudemman kerran! 🙂 Vitsi että ois hyvä vuokrata kämppä tuolta, pääsis tutkimaan muutakin kuin sitä ainaista keskustaa. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM