Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonloppukassi on taas pakattu!

DSC_0010
Käyttääköhän kukaan muu näitä kauppojen kestokasseja reissuilla viikonloppukasseina? Minusta nämä on ihan älyttömän näppäriä ja taitavat maksaa reilun euron kipale. Ennen näitä IKEAn siniset kassit olivat kovassa käytössä, mutta onhan nämä Pirkan nyt huomattavasti kivempia. Kuoseja löytyy erilaisia, edellinen viikonloppukassini taisi olla Ivana Helsinkiä ja nyt kassin kyljessä komeilee tämä Vallilan suunnittelema kuva.

DSC_0007
Viikonloppukassi on siis taas pakattu ja tätä naputan taas hotellista, tällä kertaa Tampereelta. Saavuttiin tänne ihan koko porukka (myös Jykä) Blockfesteille ja ehdittiin jo katselemaan aina yhtä energisen Timi Lexikonin keikka. Nyt ruokailu- ja vaatteidenvaihtosessio täällä hotellihuoneessa alkaa olla lopuillaan ja palaillaan takaisin alueelle. Illan kruunaa kukapa muu kuin Snoop Dogg. Nään Snoopin jo kolmatta kertaa ja silti odottelen keikkaa aivan innolla!

Yritän päivitellä kuvia täältä huomenissa, mutta reaaliaikaisemmin festarimenoani pääsee seurailemaan Instagramin puolella (@plusmimmi).

Tulkaahan taas morottamaan, jos bongaatte meikäläisen! 🙂

0

0 Comment

 1. Voi kun olisikin kiva nähdä sut (kun oot kerta lähettyvillä), mutta en oo tulossa isoon cityyn viikonlopun aikana! :/

  0
  1. No ehkä joskus ihan ajan kanssa Tampereella? 🙂

   0
 2. Minä käytän. Just sopivan kokoisia 🙂 Harmi vaan, että noita ei saa suljettua. Parasta olisi jos löytäisi tuollaisen, jossa on vielä kangasta päälliosassa ja siinä vetskari. Joillain olen sellaisia nähnyt, mutta en missään myynnissä.

  0
  1. Jep! Mulla on niitä (esim. ONLY:lla oli joskus ainakin) ja niissä on sitten vaatteita, jotka on säilytyksessä varastossa. Joissain IKEA-kasseissahan oli nepparit, nekin oli näppärät.

   0
 3. Ehdottomasti parhaita myös palautuspullojen ja tölkkien keräämiseen. Varsinkin jos on vähän kaappitilaa keittiössä niin pistän ne suoraan tollaseen ja sitten vaan kauppaan mukaan 🙂 Samalla saa näppärästi kauppakassin sitten takaisintuloreissulle! Lorulla on sellainen pikkuinen tuollainen kassi joka aina pakataan jos se menee hoitoon ja se tietää siitä kassista, että se on nyt pääsemässä johonkin.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
  1. Huh, meillä kerätään pullot jätesäkkiin takapihalle, ollaan niin laiskoja palauttajia, että viedään aina pari jätesäkkiä kerralla. Niin ja tykkään siitä et rahaa saa kunnolla paljon, eikä pari euroo! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM