Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suvilahteen mars!

Meikän suuntana parinkymmenentuhannen muun tyypin tavoin on tänään Suvilahti ja Flow-festarit. Olen ollut Flowssa useampana vuonna ja viimekin vuonna tuli juhlittua Suvilahdessa monena päivänä. Tänä vuonna minulla on lippu ainoastaan tälle sunnuntaille ja suunnitelmissa katsoa esiintyjistä Röyksopp ja Robyn sekä Outkast, joten ihan rauhan merkeissä mennään. Huomenna onkin sitten oltava toimistossa jo klo 9.00…

Keikkojen fiilistelyn lisäksi tarkoituksena on hengailla alueella ja herkutella vähän erilaista festariruokaa. Saapa nähdä mikä on tänä vuonna meininki, yltääkö festarialueen upeus edellisvuosien tasolle ja onko ruokakojujen sapuskat jo myyty loppuun ennenkuin edes ehdin paikalle.

Tänään tulee vihdoin paketoitua myös tämä festarikesä 2014. Kolmas kerta toden sanoo, enpä olisi alkukesästä uskonut että tämän kesän saldoksi tulee näin monet festarit, näköjään sitä kolmekymppisenäkin vielä jaksaa! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kuvat ovat viime vuoden (2013) Flow-festareilta.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM