Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari uutta mainitsemisen arvoista kosmetiikkatuotetta!

Korkkasin juuri äsken kotona laittautuessani muutaman kosmetiikkauutuuden, jep puoli seiskalta aamulla. Väsyttää, mutta uusi tuoksu piristi edes vähän (ainakin näin haluan itselleni uskotella), hiuspuuteri (eli oikeastaan kuivasampoo) salli minun nukkua puoli tuntia aamulla pidempään ja huulipunalla huijataan katse pois väsyneistä silmistä – TOIMII!

Four reasons hiuspuuteri ruskeille hiuksille
Four Reasons hiuspuuterin vihreäkorkkinen versio on yksi luottotuotteitani ja käytän sitä juurikin kuivasampoon asemesta. Nyt siskolle hiusvärejä hakiessani tukkuun oli ilmestynyt uutena tämä ruskeahiuksisten oma versio, joten nappasin sen samantien ostoskoriin. Kokeilin tuotetta siskon hiuksiin serkkumme häihin ja vakuutuin jo silloin. Antaa tosi hyvin tuuheutta ja ei näy vaaleana tummassa hiuksessa. Tätä hiuspuuteria suihkiessa kannattaa muistaa, että se on todellakin väriltään ruskeaa, joten värjää ihoakin siinä samalla ja tietysti kädet joilla hiukset pöyhit. Väri lähtee onneksi pois käsistä ihan saippualla pesemällä.

Calvin Klein Reveal
Käytiin eilen aamulla Calvin Kleinin uuden Reveal-tuoksun lanseerauksessa ja menin ihastumaan tuoksuun kovasti, joten päätyi käyttöön heti äsken. Tuoksussa on käytetty mm. suolaa ja mausteita, mutta ainakin minun ihollani se on ihanan syvä olematta kuitenkaan tunkkainen. Katselin siinä Stockalla (ja taisin ääneenkin todeta), että aika kivat selkälihakset tuossa Reveal-tuoksun mainoksessa ja nyt äsken hoksasin, että kappas sehän on poikaystäväni Jax Teller! En vaan tunnistanut miestä ilman tatuointeja, eikä tuo mainosvideokaan todella sekään mikään huono ole… Saatiin mukaan tilaisuudesta myös KC One tuoksut, mutta sen käyttöön ottoon en kyllä ehkä ole vielä itse henkisesti valmis. 😀

Oriflame huulipuna
Jo mainittuihin serkkuni häihinlähtöhässäkässä nappasin mukaan Oriflamen kamppispaketista paljastuneen Colour Unlimited-huulipunan ja olen viihtynyt tämä huulillani jo useampana päivänä. On alussa erittäin helposti levitettävä ja puna oikein soljuu huulilla, kunnes hetken päästä jähmettyy ja pysyy todella hyvin. Mätsää myös ihan täydellisesti hiusteni latvoihin, jotka ovat muuten edelleen sen ennen Flow-festareita tapahtuneen värjäyskerran jäljiltä! Live Color XXL:n pinkki sävyte sekin yllätti siis erittäin positiivisesti.

PlusMimmi kasvokuva
Sellanen aamunaama äsken napattuna siinä.

Nyt ollaankin jo bussissa puolimatkassa Helsinkiin ja seisotaankin täällä Turun motarin aamuruuhkassa. Näppärä tämä tunnin työmatka, ehtii helposti vääntää postauksen, ellei ota tunnin torkkuja, kuten tein eilen! 😀

Tuoksu ja huulipuna blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Jes! Olen kaivannutkin joltain kohtuuhintaiselta merkiltä tunnille hiuksille sopivaa hiuspuuteria. Saako tätä jo kaupoista?

  0
  1. Pitäisi saada, kampaamoista! 🙂 (ja toki ”kampaamokaupoista”)

   Käytin koko pullon ja oli kerrassaan loistava! 🙂

   0
 2. IiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIHHHH!

  Charlie…….. *kuolaahallitsemattomasti*

  Mutta on noi tuotteetkin varmaan kivoja 😀

  0
  1. Charlie on NIIIIIN kuuma! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM