Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vähän erilainen Neiti Kesäheinä

Karautettiin juuri hohtavan valkoisella Audi-ratsullamme kahtasataa Berliinistä Hannoveriin. Eli reissussa ollaan siis, jiiiihaa!

Huristeltiin Nummelaan Turusta rokkailemasta jo sunnuntaina yöllä. Oli muuten hyvä päätös, ehdittiin ottamaan kotona suihku, ainakin 8h yöunet ja pyöräyttämään pari koneellista pyykkiä, ennenkuin neljältä iltapäivästä maanantaina raahauduttiin lentokentälle reissuväsymyksestä rähjääntyneenä. Kummasti sitä eilen silti Berliinissä kuitenkin piristyttiin ja jaksettiin riekkua ravintolassa ystävän kanssa puoleen yöhön. Tänään ei sitten olisikaan jaksanut liikkua ja päätettiin, että tuhottoman pitkän suoraan Amsterdamiin ajon sijasta stopataan tähän siedettävän ajomatkan päässä sijaitsevaan Hannoveriin yhdeksi yöksi.

Tänään pelataan Saksa-Brasilia jalkapallo-ottelu, joka halutaan ehdottomasti käydä katsomassa vielä Saksan puolella, vaikka Hollantia kisoissa kannustankin. Täällä pelihuuma on aika kova, luultiin jo eilen, että onko se ottelu sittenkin jo tänään, kun autot ajelivat liput hulmuten ja tyypit ovat ihan fiilareissa. Aika iso juttu siis tuo väierään pääseminen. Myös äsken koko ajomatkan ajan radiosta miltä tahansa kanavalta hehkutettiin illan peliä, ei sillä että saksan kielestä mitään ymmärrettäisiin, mutta Brasilia-sana sieltä pomppasi esiin ihan koko ajan. Täytynee viritellä kamera valmiiksi ja suunnata Hannoverin humuun. Niin ja toivoa, että Saksa pärjää…

Nämä postauksen ihanat vähän erilaiset Neiti Kesäheinä-kuvat ovat Bella-blogien 2v synttäreiltä, jossa Viilankantolupa-blogin Petra meikkasi ja Kaisu Jouppi kuvasi meitä. Taitavia naisia kyllä molemmat. Lokaationahan meillä synttäreillä oli tuo trooppinen Gardenia Viikissä. Aika uskomaton paikka sekin. Mekkona kuvassa minulla on Ivana Helsingin Dawn-mekko kokoa 44 ja huulilla Lumenen oranssi (09) Rasberry Miracle-huulipuna. Tykkään näistä kuvista ihan älyttömästi! Tunnelma on mitä parhain. Nyt tämä Neiti Kesäheinä lopettaa tämän fiilistelyn ja suuntaa suihkun kautta seuraamaan jalkapalloa. Palataan taas! 🙂
_MG_2043 _MG_2037 _MG_2013

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Kaunis

  0
 2. Ihania kuvia! Huulet pisti heti silmään ja ehdottoman positiivisella tavalla. Tykkään!

  Ja ai että kun olen kade! Koskahan sitä pääsis jonnekin reissuun…

  0
  1. Kiitos kovasti. Kaisu on niiin taitava kuvaaja! 🙂

   0
 3. Berliinissiä oli jo jussin jälkeen älytöntä se lippumeininki! joka paikassa saksan lippuj, ikkunoissa, autojen pölykapseleissa… huh huh 🙂

  0
  1. Huh, voin uskoo! 🙂

   0
 4. Tosi kauniita kuvia, olet kyllä säteilevä. Kivaa reissua -mahtoi olla Saksassa tunnelma korkealla matsin jälkeen. Oli se niin tyrmäävä voitto 😀

  0
  1. Kiitos! Tunnelma oli kyllä kohdillaan! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM