Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Aztec Girl

Iltaa Brysselistä! Sompailtiin itsemme äsken tänne päivän Brygge-pyörimisen jälkeen. Tykättiin molemmat ihan älyttömästi Bryggestä, siellä meininki oli jotenkin todella välitöntä ja palvelu ystävällistä. Belgialaiset muutenkin vaikuttavat tosi mukavilta tyypeiltä, ellei tuota työhönsä alakerran respassa leipiintynyttä hotellivirkailijamiestä lasketa. Meiltä kysellään jatkuvasti mistä ollaan ja Suomi kiinnostaa. Ihmiset ovat myös avuliaita, kun kysellään tyhmiä. Viimekin yönä yksi poika maksoi meidän parkin kortilla, kun kolikot eivät käyneetkään automaattiin ja oltaisiin jouduttu lähtemään toiselle pisteelle maksamaan.

Parkista puheenollen saatiin eilen myös reissun ekat parkkisakot ja missäpä muualla kuin Hollannissa, jonka sakotuspolitiikasta pikkuveljeni jo ennen lähtöä varoittelikin. No tulipahan aamupalalle Delftissä hintaa, kun tuulilasissa odotteli 82€ pikavoitto… Missä edes on noin kalliit parkkisakot?! Ei edes Helsingissä! Saatika kun se paikka oli meidän mielestä ihan laillinen, eikä siinä näkynyt mitään parkkimittaria tai kieltoa. Hermostuttiin sakosta sen verran, että päätettiin ajaa suoraan Bryggeen, ilman pysähtymistä Rotterdamissa. Alunperin oltiin suunniteltu, että käydään matkalla Rotterdamissa festaroimassa, sillä huomasin joskus kuukaisi sitten Zalandon festarioppaasta, että poikaystäväni Pharrell olisi ollut nyt viikonloppuna keikalla Rotterdamin North Sea Jazz-festareilla, mutta festarit olivat valitettavasti jo loppuunmyydyt. Voitte uskoo, että kyllä harmitti! No josko tuota syksyllä ehtisi poikaystävän keikalle jonnekin muualle.

Eilen illalla oltiin katsomassa Bryggessä sitten sitä jalkapalloa ihan torilla kunnon skriiniltä muutaman muun tyypin kanssa ja Saksahan se sitten kullan vei, kuten ajattelinkin. Saattaa olla Saksa sekaisin, kun Belgiassakin porukka jo noin kovasti iloitsi. Nämä asukuvat ovat myös kisakatsomosta, mutta llauantai-illalta Haagista, kun mentiin hotellin alakerran baariin katsomaan kun Hollanti nappasi pronssia. Muistatteko kun blogien alkuaikoina kaikki asukuvat napattiin salamalla päin näköä ja usein vielä peilin kautta. No nämä ovat ainakin kunnon paluu alkuun, sillä ovat otettu puhelimella ja salamalla. Oikeastaan aika kivaa vaihtelua tämmöset paparazzi-henkiset räpsäykset. Koko reissun olen oikeastaan muutamaa hetkeä lukuunottamatta kuvannut puhelimella ja pitänyt lomaa kamerasta.

Korvikset – Earrings TOP SHOP // Jakku – Gardican New Look (UK22) // Toppi – Top Primark (UK20) // Laukku – Bag VANS // Farkut – Jeans JUNAROSE (52) // Sandaalit Zalando (41)
20140712_214848
20140712_214858

Olen myös vihdoin löytänyt kivat boyfriend-farkut mistäpä muualta kuin JUNAROSE:n valikoimasta. Eihän tuossa mennytkään kun vuosi etsiskellessä. Ja muistetaanpa muuten ne suojakertoimet kohdilleen ja se, että pilviselläkin säällä voi palaa, kuten meikälle kävi tuolla Haagissa rannalla intoillessa. Rintakehä punotti auringon jäljiltä onneksi vaan hetken aikaa, näissä kuvissa näyttää salaman takia pahemmalta kuin todellisuudessa olikaan.

Nyt lähdetään syömään ja haistelemaan Brysselin meininkiä! Moimoi!

Laukku, farkut ja kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Mitkä noi sandaalit on??? Ihanat :—O

    0
    1. Ne on Zalandolta ja RAKASTUIN! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM