Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Berlin is the best!

Tänä internetin valtakautena ei sen saatavuus saatika toimivuus ole ollenkaan itsestäänselvyys edelleenkään täällä Keski-Euroopan maissa. On yleensä pyritty katsomaan täällä reissussa hotellia niin, että netti olisi vähintäänkin ostettavissa, mutta moni yhteys on toiminut vaivoin (ainoastaan puhelimella) ja nytkin piti ostaa (tässä hotellissa taitaa olla 4 ja puoli tähteä) 17€ vuorokausihintaan nopeampi netti, jotta pääsisin päivittämään blogia. Eilen illalla jo yritin, mutta kone oli täyttynyt äärimmilleen (mun iphonesta uppaantuu kuvat koneelle itsestään), eikä se jaksanut käynnistyä ollenkaan. No se siitä sitten, lähdettiin sunnuntai-sushille! 😀

Tultiin siis tänne Berliiniin lauantaina ja palautettiin meidän auto puolen päivän maita Tegelille. Siellähän se Enterprisen tyyppi joka auton tarkasti onnistui bongaamaan oikean eturenkaan vanteesta sentin naarmun (wtf), joka ei todella ole tullut meidän ajossa. Ei olla edes parkkeerattu minkään kivetyksen viereen, josta moinen edes olisi voinut tulla. Ei tietysti tajuttu katsastaa vanteita ja muita ihan noin tarkkaan, kun todettiin auto ottaessamme että pellit ja muut oli virheettömässä kunnossa. Nyt sitten jännätään, josko palauttavat 750€ katevarauksen ollenkaan, vai täytyykö lähteä paikanpäälle asiaa selvittelemään. Voin kertoo, että eivät halua kyllä sen tapahtuvan, sen verran otan kyllä kierroksia jos ryhtyvät hankaliksi…

Tämä Berliinivierailuhan on minulle jo ehkä seitsemäs ja taas kerran helteet ovat hellineet (yli 30°C) ja välillä on ollut jopa vähän liian kuuma. Joissain näissä kuvissakin ihan näkyy se kuumuuden hohke. 😀 Ollaan siis vaelleltu lauantaina ja eilen biergartenista toiseen, syöty aamiaista (ei brunssia tällä kertaa, postaan tästä ihan oman Berliinivinkin) ja käyty toki lempipaikassamme Yaamissa (joka on muuten muuttanut nyt uuteen paikkaan). Eilen illalla illallistettiin Berliinin toisiksi parhaaksi äänestettyä sushia (oli hyvää) ja kohta lähdetään vähän shoppailemaan. Jouduin itseasiassa lauantai-iltana pyörähtämään vartin piipahduksen jo Primarkkiin hakemaan alushousuja ja uuden mekon, koska kaikki alusvaatteet ja mekot odottavat pesuun pääsyä. Ei siinä, tuo mekko taisi olla ihan nappiostos, vaikken sitä sovittamaan ehtinytkään (kuvassa päällä tuolla alla).

20140719_195843
20140719_200632 20140719_200532   20140720_142024 20140720_145326 20140720_145347 20140720_145655 20140720_162309 20140720_162514 20140720_165051 20140720_212257 20140720_221713

Että tämmöstä tänne reissaajan eloon. Huomennahan jo lähdetään kotimatkalle ja kotiudutaan yöllä, joten sitten päästään Suomen netin ääreen, tosin keskiviikkona suuntana Savo ja Jykä (jota on jo kova ikävä). Ilmeisesti sielläkin hellettä piisaa, joten saattaa olla, että otetaankin aurinkoa sitten pari päivää vaan mökin laiturilla, saas nähdä! 😉

1+

0 Comment

 1. Ihana tuo sun mekkos tuossa kuvassa jossa istut arskat päässä. Mistä tuollaisia ihanuuksia saa??

  0
  1. Primarkista ostin sen hädissäni, kun kaikki vaatteet oli jo käytetty 😀

   0
 2. ihana tuo maxi mekko! 🙂 mietin sellaista että käytätkö hameiden/mekkojen alla jotain trikoosortseja tai jotain? itsellä aina kun käytän hametta/mekkoa täytyy alla olla trikoosortsit tai muuten ei tuu yhtään mitään. reidet lyö yhteen niin ettei vähän ajan päästä pysty enää käveleen, ja helteillä tää on pahin. Niin mietin että onko itelläs samanlaisii ongelmii? :))

  0
  1. Käytän Piruetin pyöräilyhousuja. Ei muuten hinkkaa! 🙂

   0
 3. Heips! Voisitko kertoa kuinka tonne Primarkille löytää? Oltiin joulukuussa Berliinissä, eikä kyllä jostain syystä löydetty sitä, mahtoiko sitten olla väärä osoite, en tiedä. Kivaa saada lisää vinkkejä Berliiniä silmällä pitäen, talvella uuteen reissuun!! 🙂

  0
  1. Nythän ne on avanneet ihan siihen Alexander Platzille, jossa mekin käytiin ekaa kertaa. Aikasemmin oli siis kaukana 🙂

   0
   1. Kiitos vastauksesta! 🙂 Löysinkin netistä, että siihen tullut! Pitänee poiketa kun nyt tänä jouluna mennään!

    Onko sulla muita vinkkejä pluskokoisista kaupoista? Yoursia etsin, Forever21 kävin, mutta onko sielä New Look? Etsin kyllä sitäkin (sen piti olla likellä F21), mutta en löytäny perille! 😀

    Mukavaa syksyä!! 🙂

    0
    1. F21:ssa on tosiaan se plussapuoli, Yoursia ei taida olla ja New Lookissa en myöskään oo käynyt (en siis tiedä onko plussapuolta). Ei oo muista Berliinin kaupoista oikein tietämystä plussapuolen osalta.

     Huikeeta reissua sitten kun se taas koittaa! 🙂

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM