Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huulipunateline ja uudet punat!

Harrastan usein Ebayn selailua puhelimellani kun/jos en saa unta. Yhtenä keväisenä yönä sitten naputtelin selailla erilaisia säilytysratkaisuja meikeille (koska katastrofi) ja törmäsin muutaman punnan maksavaan akryyliseen huulipunatelineeseen. Tilasin telineen sen kummemmin asiaa ajattelematta ja se saapuikin minulle muutaman viikon päästä tilauksesta.

Telineessä on paikat yhteensä 24 huulipunalle, joten siihen päätynee 24 suosikkiani, tai ”käytetyintä” huulipunaani. Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää, kuin yrittää etsiä kymmenen eri laukun pohjalta kiireaamuna juuri sitä oikean sävyistä huulipunaa, joka nyt sattuu olemaan mielessä, tietysti tuloksetta, joten jospa tämä teline auttaisi asiaan! Taidan laittaa toisen mokoman tilaukseen, jos sitä sitten samalla saisi supistettua huulipunien määrän alle 50 kappaleeseen?

Huulipunateline Huulipunateline2
Tämä on kyllä muuten hyvä teline, mutta nuo koloset ovat joillekin paksummille hylsyille vähän liian kaposet, esim. Yves Rocherin suosikkipunani eivät telineeseen mahdu kunnolla. Jotkuthan pitävät punat näissä telineissä nurinpäin, jotta pohjan sävytarra on heti ensivilkaisulla näkyvissä, mutta itse tykkään pitää huulipunat ainakin vielä toistaiseksi pystyasennossa.

Asettelin telineeseen nyt alkuun uusimmat huulipunani, joita on putkahdellut kevään ja alkukesän aikana testiin taas useampi kappale. Selkeästi tämä hetken huulipunatrendi ovat rasvaisemmat, jopa huulirasvamaiset ja vain hivenen väriä huulille tuovat punat. Näistäkin moni ei huulilla anna lähellekkään sitä räväkkää väriä miltä hylsyssä ensin näyttää. Samoin nuo koralliset sävyt jatkavat tänäkin kesänä näköjään omina suosikkeinani.
Kesä 2014 huulipunat

Korres Mango Butter Lipstick (13 Natural Pink) – L’oréal Causse (707 Very Berry Me) – AVON (Soft Coral) – MAC Amplified (Sweet Experience) – Make Up Forever Rouge Artist Natural (N44) – Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick (42. Rose Vif)

Semmonen säilytysratkaisu ja uudet huulipunat! Mitenkäs te säilytätte meikkinne? 🙂

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Marketta says: Vastaa

  Vinkki: Tigeristä saa tuollaista lokerikkoa 9 huulipunalle muistaakseni 3 euron hintaan.

  0
  1. Hei, kiitos tästä! Hyvä tietää, ei olekaan Tigerissa tullut käytyä hetkeen, mutta joskus olen jotain muovirasioita meikelle ostanutkin! 🙂

   0
 2. mistä tilasit ton huulipuna telineen?

  0
  1. Tilasin sen Ebaysta 🙂

   0
   1. Paljonko toi makso ja millä nimellä ebaystä löytyy?

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM