Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Jeremy Scott x ADIDAS

Ja taas ollaan päivistä ihan sekaisin, eilen elin jo sunnuntaita ja tänään taas tuntui maanantailta. On se kumma! Tutkiskelin tuossa iPhoton kuvakirjastoa ja sieltä putkahti esiin nämä ennen kesää otetut kuvat, joissa nautittiin Kalliossa ekoista aurinkopäivistä ja hiuksissakin oli vielä pinkkiä.

Päivä taisi olla varsinainen eka toimistotyöpäiväni, se sama päivä kun metsästettiin meille toimistoa ja mentiin siinä sitten ihastumaan Hakaniemeen. Eipä oltaisi parempaa paikkaa Bella-blogien toimistolle voitu kyllä löytää! Ja tulipa tämän pikaisen asukuvaushetken aikana vielä eräs ihastuttava lukijakin minua ja Elsaa jututtamaan. Juteltiin tuossa aurinkoisessa mäessä sitten yhdessä tovi. Nämä spontaanit kohtaamiset ovat kyllä ihan parhaita. Että terkkuja vaan sinne, jos lueskelet! 🙂 Ennen ihmiset tulivat useammin tervehtimään ja vaihtamaan sanasen, mutta jostain syystä tätä tapahtuu nykyään harvemmin. Itse en (yleensä) pahastu, jos minut pysäytetään kadulla, päinvastoin, minulta saattaa saada jopa pikaisen halin.

Trenssi – Trench coat ASOS (UK20) // Huivi – Scarf Gina Tricot // Laukku – Bag Urban Outfitters // Leggings Citymarket (XXL) // Kengät – Sneakers 2nd hand (US9)
PlusMimmi Kalliossa PlusMimmi Kalliossa 2 ADIDAS Jeremy Scott

Vaihdoin nämä kengät yhtiin itselleni puoli kokoa liian pieniin kenkiin ja vitsi että olen näistä onnellinen. Tuli tehtyä oikein hyvä vaihtokauppa. Kyllä askel on kevyt, kun kengissä on siivet! 😉

Laukku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Katrinsessa says: Vastaa

  No nyt on ihana asu neidillä! Tykkään! Takki on upea 🙂

  0
 2. Noi kengät on ihanat! Täydelliset jopa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 3. Noi tossut <3 <3 <3!! Pure love!

  0
 4. Killabee says: Vastaa

  Ihana Mimmi, ja ihana asu! Täälläkin päässä ollaan oikein onnellisia vaihtokaupoista,mahtavaa et meni näin! 🙂 <3

  0
 5. heei ihanat kengät! mulla on samaa mallia sellaiset amerikka-kuvioiset:) tosi hyvin sopii nuo vaatteet hyvin, sulla on tyylitajua;)

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM