Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kolmenkympin kriisi!

Minullahan on enää alle viikko aikaa elämää kaksikymppisenä, sillä sunnuntaina mittariin pärähtää maaginen 30. Ja nyt mulla on ekaa kertaa vanhenemisesta kriisi! 20 tai 25 ei tuntunut missään, mutta 30 näyttää jo tuntuvan. Sitä vaan miettii, että mihin viimeiset kymmenen vuotta oikeastaan katosivat ja taas eteenpäin elämää ajatellessa kauhistuttaa ihan, että apua, seuraavan kymmenen vuoden aikana on jo vähän pakko tehdä monia isoja asioita (esim. lapset) mikäli niitä ylipäätään haluaa. Vai tahtoisiko sittenkin vaan elää päivä kerrallaan sen kummemmin stressaamatta? Reissata ja rellestää, elää ihan täysin itselleen? Minä en tiedä!

En muistaakseni maininnut, että kävin sattumalta Lontoossa ennustajalla. Mentiin Hannan kanssa erääseen pressipäivään, jossa vanhempi naishenkilö luki vieraille joko kädestä tai korteista. Hanna kehotti minua istahtamaan tuoliin, mutta varoitti että sama nainen oli saanut hänet edellisellä kerralla itkemään. En ollut koskaan ennen käynyt selvännäkijällä enkä välttämättä ihan täysin usko moiseen, mutta sen kummemmin asiaa miettimättä marssin kuitenkin ennustajan pakeille, kun kerran tilaisuus tuli.

Hän kysyi ensiksi ikäni ja haluanko, että katsotaanko korteista vai kädestä. Totesin että vaikka kädestä ja sitten hän alkoikin asioita kertomaan. Elän kuulemma todella vanhaksi, yli 90-vuotiaaksi. Minulla on todella paljon ideoita, ehkäpä juuri alkanut uusi työ. Menen elämässäni aika suurella tarmolla päämääriä kohti ja usein suunnitelmani toteutuvat. Seuraavan kahden vuoden aikana urani lähtee lentoon ja myös parisuhde syvenee. Rakastan matkustelua ja minulla on paljon reissuja tiedossa. Olikohan muuta vielä? No jokatapauksessa monessa asiassa ennustaja osui aika lähelle. Mietin siinä, että perustuuko nuo ennustukset ennustajan timanttiseen ihmistuntemukseen vai mihin.

Ehkä jatkan siis vaan samaan malliin hyväksi havaitulla linjalla? Kyllä se elämä varmasti tuo mitä on tullakseen! Jännityksellä kyllä odotan mitä tulevaisuus todella tuo tullessaan ja toteutuuko nämä ennustukset vai ei…

Oottekos te käyneet ikinä ennustajalla? Uskotteko moiseen? Entä mitä ”vinkkejä” teillä olisi ikäkriisin selättämiseksi? 🙂

DSC_0044

0

0 Comment

 1. Mimmi ihanainen!
  30 vuotta on mahtava ikä! 20 vuottakin on! Ja NELJÄKYMMENTÄ! Joka pamahtaa lasiin mulle 8.6. Ihminen on hyvän ikäinen juuri sen ikäisenä, mitä sattuu milloinkin täyttämään. Kun tekee elämästään ja muiden elämästä mahdollisimman onnellista, selättyy melkeinpä kaikki kriisit. Pitää hankkiutua ihanien, aitojen, rehellisten, humorististen ihmisten seuraan ja olla itsekin sellainen 🙂

  Kyllä sää yhden kolmekymppisyyden kestät, koska OOT IHANA ja KAUNIS ja kaikinpuolin MAHTAVA NAINEN! ^______^

  0
 2. MInä en henk.koht uskaltaisi kyllä käydä ennustajalla. Anoppini soittaa samalle ennustajalle joka vuosi alkuvuodesta, sitä kautta kuulin etukäteen että samaisena vuotena tulen kokemaan suurta onnea mutta myös syvää surua. Molemmat pitivät paikkansa, menin naimisiin ja mummoni kuoli. Olin ehtinyt jo unohtaa koko ennustuksen kunnes tieto mummon vakavasta tilanteesta tuli, syöpä vei muutamassa kuukaudessa. Olen ollut vakavassa onnettomuudessa reilu puoli vuotta sitten, en olisi halunnut tietää siitäkään etukäteen. Olen murehtija ihminen ja olisin vain ”odottanut” milloin sattuu. Toki hyvien asioiden suhteen ennustaja saattaisi luoda omiin haaveisiin lisäpontta. Melko ristiriitaiset tunteet siis. Älä murehdi kolmekymppisiä, ne on edessä täälläkin syyskuussa 😉

  0
 3. En ole ikinä käynyt ennustajalla, enkä usko sellaisiin, mutta mielenkiinnosta haluaisin kokea käynnin 🙂

  0
 4. Mulla tulee mittariin tulevana lauantaina 29 ja alan jo kriiseillä tulevasta 3kymppisestä 😀 Hieman ajoissa,maybe? 😀 Mulle tuli kauhee ikäkriisi puol vuotta ennen kun täytin 20. Siitä pääs vaan sillä,että eli sen kriisin 🙂 Kyllä se menee siitä ohi aikanaan. Ainakin ittelläni toimi 🙂

  0
 5. Etkää ?? Eihän sulla oo mitään ryppyjäkään vielä ! No ei mutta tosisaan, näytät varmaan 8 vuotta nuoremmalta 😀

  0
 6. Käyn akupunktiossa ja hän katsoi kädestäni pikaennustuksen kerran ilmaiseksi.
  1. äidilläni on 3 lasta. Oikeasti hänellä on 2, mutta oli saanut keskenmenon kun olin 7v. tämän kuulin vasta sen jälkeen. Siskollani ja minulla on 1v 2 kk ikäeroa. Ennustaja sanoi meidän olleen edellisessä elämässämme kaksosia, ja ollaan oltu monta elämää yhdessä.
  2. Olin edellisessä elämässäni nunna, joten koska minulta nykyään puuttuu luostarin muurit ympäriltä niin olen hyvin herkkä ihmisten puheille ja muutenkin herkkä. Tämä on kyllä totta.
  3. Minulla on kaksoiselämä 40-60 ikävuoden ajan. 😮
  4. rakastun tosissani vain 2 kertaa elämässäni.
  5. Saan kaksi lasta. Toinen tulee olemaan hyvin herkkä haaveilija ja toinen rämäpää vauhdilla eteenpäin menijä. Nooh.. 2 lasta non helppoa uskoa, koska suomessa perheissä on yleensä 2 lasta. Minulla on vain yksi lapsi, ja hänellä on adhd.

  Tämä ihminen teki tuon ekalla käynnillä kun olin 17v, eli 10v sitten. silti muistan joka kohdan.
  Muutamaa kk kerroin akupunktiossa meneväni sokkotreffeille erään kanssa. En kertonut nimeä tai ulkonäköä, enkä kyseistä ollut koskaan nähnyt. Ennustaja sanoi että se on mun mittainen, eli alle 170 cm pitkä, blondi ja kertoi pukeutumistavan. Tänä päivänä olen vieläkin kyseisen miehen kanssa naimisissa, ainoa kenen kanssa olen koskaan suhteillut ja meillä on yhteinen lapsi.
  En koskaan ole uskonut ennustajiin, mutta noita olen kyllä miettinyt kun vuosia on tullut väliin. Hän ennustaisi tarot-korteista pitkän ennustuksen, mutta en ole tahtonut koska en tahdo tietää liikaa tulevaisuudesta.

  0
 7. eli siis silloin kun täytän 40v ja sinne asti kun täytän 60v.

  0
 8. Ou nou, samassa veneessä ollaan: kolmekymmentä pärähtää mittariin ensi tiistaina. Lievästi stressaa, kun kaveripiirissä kaikilla samanikäisillä on jo usemapi lapsi (tai ainakin vähintään toinen tilauksessa), vakivirka sekä omakotitalo edes haaveissa (tai jo rakennettu) ja itse seilaan pätkätyöläisenä vuoden periodeissa eivätkä tulevaisuuden suunnitelmat muutenkaan ole mitenkään kiveen hakattuja. Kolmekymppiset päätinkin jättää suosiolla väliin siinä pelossa, että päätyisin johonkin lähipubiin laulamaan karaokessa Frederikiä (voi apua!) ja syntymäpäiväksi varattiin matka Roomaan. Jospa se helpottaisi kriisiä edes vähän ;)…!

  0
 9. Laura Hietala says: Vastaa

  En voi uskoa, että oot 30, siis meinaan sähän näytät parikymppiseltä ihan hyvässä mielessä <3
  Terkuin, Laura

  0
 10. Oon käynyt kerran ennustajalla, ja ihmeen paljon se lateli totuuksia tulemaan. Mietin sitten, onko googlannut uutterasti ennen tuloani, koska nin paljon olen blogeihin itsestäni vuotanut 😀 Mutta sulla oli ulkomaan ihminen vastassa, joten tilanne siinä mielessä eri.
  Ikäkriisiin en osaa muuta sanoa, kuin että täällä pimeän puolella kolmeakymppiä on oikein kivaa, tervetuloa vaan pitoihin 😀

  0
 11. Hei ihana Mimmi,

  älä turhaan kriiseile vuosista; minä täytän 50v tänä kesänä ja ei harmita yhtään – minusta on vain hirveän hassua olla jo tämän ikäinen!

  Runebergin sanoin:

  Onhan selvää se vaan,
  että me vanhetaan.
  Sepä hilpeää on,
  eikä suru suunnaton,
  iloiten laulellaan.

  0
 12. ” pakko tehdä monia isoja asioita (esim. lapset)”.

  Tahtoisin muistuttaa, että kaikille lapsien tekeminen ei ole mikään itsestäänselvyys. On meitä, jotka kuukaudesta toiseen toivotavat omaa lasta ja kaikista yrityksistä (ja mahdollisista hoidoistakaan) eivät koskaan niitä onnistu saamaan.
  Tämän vuoksi tämänkaltaiset lauseet aina särähtävät ikävästi korvaan. Lapsia ei tehdä, niitä saadaan. Lomamatkoja ja talokauppoja tehdään. Lapsien saamisesta ei kenelläkään usein ole tietoa ennen yrityksen aloittamista. Toivottavasti teillä matka ei ole pitkä ja kivinen, jos lapsia päätätte yrittää 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM