Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kurkistus huhtikuun LivBoxiin!

Apua, näitä kauneuslaatikoita pukkaa postiluukusta semmosta tahtia, että edellistä en ehtinyt esitellä, kuin vilaukselta, mutta eipä anneta sen haitata, vaan siirrytään jo huhtikuun LivBoxiin, joka saapui ilostuttamaan minua tällä viikolla.

Tällä kertaa boksista paljastui myös vähän erilaista ”kosmetiikkaa”, nimittäin tuo Ladyvitan ravintolisä, joka lupailee parannusta ihoon, kynsiin ja hiuksiin. Tämä päätyykin minulla samantien käyttöön. Joku teistä ehkä muistaakin, että tuskailin hauraiden kynsieni kanssa jo loppukesästä ja silloin sainkin apua ravintolisästä, mutta nyt käytön lopettamisen jälkeen tilanne on palannut taas ”ennalleen”, eli kynteni liuskottuvat ja ovat rasittavan hauraat. Katsotaan siis, mikäli Ladyvita toisi apua tähän ongelmaan.


Lisäksi boksista paljastui lemppariani Argan Carea, tosin näytekokoisena, mutta nappaan ainakin tuon tehonaamion kyllä mukaan reissuun. Samoin testaan viikonloppuna mökillä myös tuon kirkastavan Dr. Hauschkan kasvonaamion. Täysikokoinen Herbinan ruusupuhdistus puolestaan päätynee ensi viikolla pääsiäiseksi kylään saapuvalle siskolleni testiin ja Nivean body lotionin pikkukoon taidan sujauttaa samaan kassiin. Garnierin The Miracle Creamilla voisin puolestaan muistaa nyt viikonloppuna äippää, ei sillä että äitini kaipaisi väsymyksen merkkejä ja ryppyjä häivyttävää voidetta… 😉 Boksin sisällöstä tulee tällä kertaa nauttimaan siis ainakin kolme naista!

Välillä kun annan kosmetiikkaa lahjaksi ja ihan muuten vaan tyypeille testiin, joutuu toisinaan miettimään, että eikai lahjansaajat loukkaannu mikäli tuote on joku vaikeanselluliitinpoistajasupernuorentajasilottaja. Onneksi tuotteiden saajat ovat yleensä enemmän kuin mielissään kosmetiikkalahjoituksistani ja lahjat osataan yleensä ottaa huumorilla. LivBoxissa tuli tällä kertaa mukana myös alekoodi, jolla voi tilata boksin lahjaksi vaikkapa äitienpäiväksi 10€ edullisemmin. Koodi on ’ihanaäiti’ ja voimassa 30.4. saakka.

Mitäpä piditte huhtikuun boksista? 
Entä oletteko kokeilleet ravintolisiä kynsien, hiusten ja ihon hoitoon?

Boksi blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Kiva postaus, taidampa ehdottaa äitille, jos tilattaisiin tuo puoliksi 😉 Poistitko Kamera ei rakasta-postauksen? 😮

  0
  1. Boksista riittää kyllä useammallekin käyttäjälle, tosin joskus voi tulla tappelu tuotteista 😉

   Joo, se lipsahti julki etuajassa, eli tulee vasta huomenna aamulla virallisesti ulos! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM