Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Conscious- & Conscious Exclusive

Tällä viikolla, tarkemmin ottaen ylihuomenna 10.4 ilmaantuu H&M myymälöihin sekä H&M:n verkkokauppaan myyntiin uudet Conscious- ja Conscious Exclusive mallistot. Tuota Exclusive mallistoa on itse asiassa myynnissä ainoastaan 150 H&M myymälässä ympäri maailman ja onneksi myös nettikaupassa. Mallistojen tarkoituksena olla entistäkin eettisempiä ja ympäristöä säästävämpiä ja Conscious Exclusive-mallistossa käytetäänkin materiaalina mm. ruotsalaista luomulehmien nahkaa ja luomumulperipuun silkkiä.

Päästiin jokunen viikko sitten kurkkaamaan mallistoja H&M:n showroomille ennakkoon ja vaikka etenkin tuo Exclusive-mallisto ehkä omaan makuuni on vähän turhan ”runsas” oli showroomilla yllättävän moni juttu kuitenkin kovasti mieleeni. Kaikenkaikkiaan kiva että vastuullisuus on vaateteollisuudessa edelleen tapetilla ja mielestäni juuri mm. H&M on viime aikaisilla toimillaan esimerkillisesti ohjannut vaateketjuja oikeaan suuntaan.


Miten on, ihastuttaako?

0

0 Comment

  1. Erikoista sinänsä että tehdään conscious-mallisto joka kuitenkin on tosi erikoinen ja ei niin ”arkinen”, menee varmaan huonommin kaupaksi. Käy niinkun monelle H&M designer-mallistolle että on kuukauden päästä jo alessa, ja parin kuukauden päästä yritetään epätoivosesti myydä -70% alella ihme härpäkkeitä joita kukaan ei käyttäisi muualla kun ehkä sen ensimmäisen kerran alkujaan muotinäytöksessä.

    Ensimmäiset neljä kuvaa näyttää kyllä ihan kivalle mutta sitten meneekin jo aika yli 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM