Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruokakuvauskurssilla Kuurassa

Lämmössä ollaan yhä, mutta löysin (nälkäisenä) täältä blogini luonnoksista kuvat Nikonin järkkäämältä ruokakuvauskurssilta Kuurasta, jossa vietettiin eräs lauantaipäivä jo jokunen aika sitten. Saatiin kurssin aluksi opastusta ruokakuvaukseen, jonka jälkeen reseptivihkoset iskettiin kouraan ja meidät jaettiin pareihin. Jokainen sai tehtäväkseen yhden ateriamme osan ja minä pääsin Pauliinan kanssa vastuuseen savulohitartarin valmistuksesta.

Kokattiin ja kuvattiin siinä sivussa parituntinen, jonka jälkeen syötiin tuotoksemme. Oli muuten hyvää! Sekä kuvat, että kohteet. Voin suositella kurssia kyllä lämpimästi, mikäli ruokakuvauksen salat ja ruuanlaitto kiinnostavat, monta uutta kikkaa tuli opittua sekä kameran käytössä että ankan paistamisessa. Ja tuota herkullista savulohitartaria tulen varmasti tekemään toisenkin kerran! Mutta nyt sitä ruokaa metsästämään, palataanpa taas myöhemmin matka-aiheisten postausten kanssa! 🙂

Kurssi blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Laura K. says: Vastaa

  Toi viimeinen kuva!! Kuolat valu just näppäimistölle :D.

  0
  1. Nam, se oli kyllä hyvää! 😛

   0
 2. Ai kauhee! Nälkäisenä ei pitäs katella tallaisia kuvia! Vaikka olen kala-allerginen niin hyvältä näyttää. Ja MIKÄ tuo jälkkäri on!? NAM!

  0
  1. Huh, ihan totta kyllä, näihin pitäis saada joku VAROITUS : SISÄLTÄÄ HERKULLISIA RUOKAKUVIA! 😀 Se oli semmonen omenakompotti jossa oli herkullinen vaahto jne. Se reseptikin löytyis varmaan jostain kotosalta 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM