Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pink Sunset

Onko ihan normaalia kaivata jo takaisin tuonne Hua Hinin talolle nautiskelemaan altaasta, lämmöstä ja noista auringonlaskuista, jotka yllättivät auringonottajan aina siinä kuuden aikaan illalla imaisten auringon horisonttiin alta aikayksikön? Olisin kyllä kernaasti jatkanut vielä tuolla talolla muutaman päivän ajan, mutta ei tämä Bangkokaan hassumpi paikka ole ainakaan shoppailutarjontansa kannalta. Kaupunki on kehittynyt viime vierailusta (2008) huimasti, harmi vaan minun pankkikortti jäi Matin taskuun (LOL) ja matkasi kiltisti Suomeen, no onneksi on olemassa toinen luottokortti, joka kyllä on vinkunut täällä sitten siitäkin edestä…

Kuvien kamppeet ehtivät saapumaan onneksi juuri parahiksi ennen matkaa, sillä postimies kiikutti minulle puolisen tuntia ennen lentokentälle lähtöä pari pakettia. Paketeista paljastui Urban Outfitterssin minulle blogiyhteistyön myötä lähettämät kahdet kengät, joista toiset pakkasin kiiruusti matkalaukkuuni ja tämä JUNAROSEn maximekkoupeus, jonka olin valinnut itselleni muutama viikko aiemmin niin ikään blogiyhteistyön myötä tätä Thaimaan matkaa silmällä pitäen. Kyllä jännitti saapuvatko paketit ajoissa, mutta onneksi molemmat ehtivät mukaan, sillä enpä paljon kauniimpaa kuvauspaikkaa ainakaan näin maaliskuussa olisi voinut näille kuvitella, kuin tuo meidän helteinen ”kotikatu” Hua Hinissa Thaimaassa.

Aurinkolasit / Sunglasses D&G – Mekko / Dress JUNAROSE (50) – Kengät / Shoes Out From Under Urban Outfitters (40)

Itsehän en mikään kova korkkareiden käyttäjä ole, mutta ennestään minulle tuntematon Out From Under-merkin mallisto hurmasi minut Urban Outfitterssillä ysärimäisyydellään ja noilla jämäkillä koroillaan. Pakko kyllä kehua ihan aidosti noita sandaaleja, ovat aitoa nahkaa, tosi mukavat jalassa ja aivan superkivan näköisetkin vielä! Tulen varmasti köpöttelemään näillä paljon myös Suomessa, kunhan säät sen sallivat. Mekolle puolestaan tällä kertaa hieman miinusta turhan löysästä yläosasta ja vähän hassuun paikkaan asetelluista olkaimista, onneksi pysyy kuitenkin päällä ja olkaimetkin saa irti, joten käyttökertoja luvassa varmasti myös tälle.Mitäpä tykkäätte tästä asusta? 

Aurinkolasit, mekko ja kengät blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mikä kynsilakka varpaissa? Aivan ihana ja just täydellinen noihin maisemiin 🙂

  0
  1. Orlyn Hottie, ostettu vuosia sitten Stockalta 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Upea mekko! ja kengät myös. Rupesin tässä miettimään, että kuinka pitkä olet? Käytätkö pitkiä mekkoja yleensä korkojen kanssa vai ilman? Itse olen melkein sen 180 senttiä niin jotenkin tuntuu typerältä laittaa vielä lisäsenttejä kantapäiden alle, mutta voiko mielestäsi maksimekkoja käyttää ilman korkokenkiäkin?

  0
  1. Kiitos! 🙂 Olen 170cm ja todellakin käytän yleensä aina maximekkoja ilman korkoja. Korkojen kanssa mekon nimittäin mielestäni tulisi olla todella pitkä, ilman että näyttää no, liian lyhyeltä maximekolta? 😀

   0
 3. HIMpukka says: Vastaa

  Siun on ihan pakko kertoo mitä tuo kynsilakka on!! 🙂 TAHTOO!
  Ja ihana mekko on kyllä… 🙂 Osaatko sanoa, minkämallinen maximekko kävis tällaselle vajaa 152 cm pitkälle tytsylle? 🙂
  Haluisin ittekin kesällä pukeutua sellaiseen.

  0
  1. Se on Orly:n Hottie, on ostettu jo aikoja sitten Stockalta, en tiedä saako enää. Ja eikun vaan sovittelemaan, maximekot sopivat kyllä myös lyhkäsemmille tyypeille ja hei, jos maxit on liian pitkiä, niin kokeile midi-mittaa, voisi olla sulle ihan maxi-mittainen 🙂

   0
 4. Mistä kynsilakka?

  0
  1. Kynsilakka on Orlyn Hottie ja ostettu vuosia vuosia sitten Stockalta 🙂

   0
 5. Mistä kynsilakka?

  0
  1. Kynsilakka Orlyn Hottie ja vuosia vanha, Stockalta ostin joskus.

   0
 6. Ihana asu ja kynsilakka on kans niin upeen värinen! 🙂 Tuli tuosta pankkikortti äksidentistä mieleen, kun mentiin kerran enon, mamman ja äidin kanssa pikavisiitille Venäjälle, niin eno onnistui vahingossa ottamaan mukaansa myös vaimonsa kukkaron. :DD Onneksi ei ollut pitkä reissu.

  0
  1. Kiitos, se on aivan mun lemppari!

   Haha, loistavaa, sattuuhan näitä! 😀

   0
 7. Voi, kaikki reissupostuakset herättävät matkakuumeen heti! Thaimaa olisi tähän aikaan vuodesta takuu varma piristys 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  0
  1. Oi, sitä se kyllä oli! 🙂

   0
 8. Hei!
  Olen tilaamassa juuri noita ihania mustia out from under karla-kenkuleita, mutta pähkäilen koon kanssa… Eksyin sun blogiin kenkiä guuglettelemalla, joten päätinpä pistää viestiä:) Minkä kokoinen jalka/kenkä sulla on? En ole nyt varma kantsiiko tähän 39:n räpylään ottaa UK5 vai UK6 sandaali! Olisko sulla sattumoisin samankokoinen jalka ? :—-)

  0
  1. Moi! Ne on kyllä ihanat! Mun koipi on 40 ja otin sen UK7 koon. Oli oikein passeli 🙂 Sanoisin et UK6 ois siis sulle 🙂

   0
   1. jes, kiitos nopeasta vastauksesta! 🙂 Kenkulit lähtee tilaukseen nyt (yh, inhottavan suolainen tuo postitusmaksu tosin!).

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM