Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ice-skating

Olipa aikamoinen paluu Suomeen tuo perjantainen luistelukokemus. Radalla tuuli välillä niin kovasti, että jos seisoi jäällä paikallaan, niin tuuli työnsi silti eteenpäin. Sinnittelin taiteilla silti tovin ilman takkia, jotta saatiin tuo minun asu kuvattua. Päällä oli kunnon kattaus Finnwear Plussaa ja tietysti maailman parhaat ja lämpimimmät Piruetin leggarit. Onpa mukaan asuun eksynyt yksi Bangkokin ostoskin, nimittäin tuo neonkeltainen pipo. Huh, vieläkin puistattaa, kun ajattelen tuota viimaa, onneksi uunituore pizza lämmitti…

 
Pipo / Beanie Forever 21
Bomber Finnwear + (L)
Mekko / Dress Finnwear + (L)
Leggings Piruetti (L)

Kuten kuvista huomaa, aurinko vaalensi nuo hiusteni latvat reissussa taas ihan vaaleiksi, kuten ennen matkaa arvelinkin. Eipä ole enää siis violetista tietoakaan, mutta nytpä mietinkin, josko testaisin erästä ennen lähtöä saamaani vaaleanpunaista sävyä noihin latvoihin. Hattaralatvat kuulostavat astetta paremmalta kuin haperolatvat, jotka nuo parin viikon auringossa ja suola/kloorivedessä ilakoinnin jäljeltä valitettavasti tällä hetkellä ovat…

 Kiitos kuvista Elsalle.

Mekko, bomber-takki ja leggingsit blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Oi voi, tuollainen viima tekee kyllä ulkoilusta tuskallisen 🙂 Ihanan pipon olet hankkinut!

  0
  1. Jep, no hetkenkös sitä ilman takkia kekkuloi… Ja onneksi pöydissä oli vilttejä lämmikkeeksi! 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Kiitos kivasta blogista. Näinköhän unta vai lupailitko joku aika sitten leggarialekoodia Piruettiin… 🙂

  0
  1. Eipä kestä! Kiva että tykkäät. Et nähnyt unta, alekoodi tulee ulos huomenna 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM