Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – BKK

Mulla on päivät ihan sekasin tällä viikolla ja jostain syystä kuvittelin, että eilen oli keskiviikko ja vasta tänään tajusin että lupaamani TBT meni nyt lomakuvien osalta kokonaan ohi. No ens viikolla sitten? Nyt kuitenkin ilman sen kummempia höpinöitä eräs asu Bangkokista, joka päällä kiertelin ostoskeskuksissa +35°C helteessä.

Nyt Playstation päälle ja pelaamaan ja kyllähän tuo saunakin tuossa samalla lämpenee! Ollaan Matin kanssa pelattu pleikkaria kaksinpelinä pitkästä aikaa tällä viikolla joka ilta. Innostus saattaa johtua pitkälti siitä, että sain alkuviikosta muutaman uuden pelin ja ollaan koukussa niinkin huvittavaan peliin kuin Puppeteer. Tuo on siis perinteinen Japanilainen tasohyppely, josta voisin kyllä vannoa, ettei ole ihan selvinpäin tehty. Vai kuka normaali ihminen muka keksii kuukarhukuninkaan, apurikeijun jolla vaan tutkitaan ympäristöä ja sen, että päähahmolta irtoo välillä pää ja kaikessa tässä hässäkässä pitää pelastaa vielä nukkejen sieluja. No viihdyttävä peli tuo ainakin on! 😀

Mukavaa perjantai-iltaa!


Tunika ja läpsyt blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Ah, noi UO-aurinkolasit on kyllä ihanat 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    0
    1. Joo, ihan mun lempparit! Cubukselle tulee kesäks melko samanlaisia!! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM