Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sunnuntain shoppailuvinkki saappaisiin!

Yksi syksyn käytetyimpiä kenkäparejani olivat ehdottomasti nuo alla näkyvässä kuvassa olevat Zign-merkin biker-malliset bootsit, jotka tilasin yhteistyön merkeissä syksyllä Zalandolta. Nyt ne näyttävät olevan alennettuna alle viiteenkymppiin ja siitä hinnasta saa vielä tämän päivän ajan koodilla VARASTOCFIA 30% lisäalen, mikäli ostoskorin summa ylittää 90€. Ei paha! Kaikki te, joiden kinttu on kokoa 41 ja himoitsitte noita minun saappaita kipaiskaahan pikapikaa ostoksille. Ja joille ei tuo neliykkönen käpälään tästä saapikkaasta passaa, suosittelen tsekkaamaan muut alesaappaat, joista saa tämän päivän ajan myös tuon -30% lisäalen!

Usein minulta kysellään, että mistä saisi ostettua saappaita paksulle pohkeelle ja tuolla näyttäisi ainakin olevan sivupalkissa määriteltävissä kohdassa ”varren leveys” kohta ”leveä varsi” ihan erikseen. Useimmissa noissa on vieläpä varren leveys kerrottu ihan sentteinä, että eikun vaan sitten sitä omaa pohjetta mittailemaan ja vertailemaan tarjolla olevien saappaanvarsien leveyteen. Positiivista on myös se, että Zalandolla toimitus ja palautus molemmat ovat ilmaisia, joten mikäli saappaat kiristääkin pohkeesta, voi ne laittaa ilman kustannuksia takaisin.

Itse klikkailen tuosta samaisesta sivupalkista yleensä kriteeriksi myös tuon nahkan kohdasta pintamateriaali (yritän välttää nykyään muiden kuin nahkaisten saappaiden ja nilkkureiden ostamista) ja muutan kohdasta lajittelu selailun vielä astetta kukkaroystävällisemmäksi valkkaamalla aktiiviseksi kohdan ”alhaisin hinta”. Sitten vaan selailemaan. Tuolla olisi tällä hetkellä tarjolla myös hopeiset nahkaiset Adidas Originalsin talvipopot ihan naurettavan edullisesti, aijai… Nuo on jo niin törkeet, että ne onkin jo coolit! 😉

Postaus sisältää mainoslinkkejä! 

0

0 Comment

 1. Ihanaa kyllä lukea tätä sun blogia aina! täältä saa aina niin hyviä vinkkejä mitä ei välttämäti itse ole edes huomannu jossain tai kerenny seuraamaan kun tätä lukee kuitenkin lähes joka päivä 🙂
  itsellä ollu aina tosi vaikea löytää paksuille pohkeille sopivia saapikkaita kun kaikki on melkein aina niillä malli mitoilla niin eihän ne ny meikäläiselle mahru 😀 tää toimii mun päivälehtenä kun muilla HS, aamulehti tai vastaavat 🙂 <3

  0
  1. Voi olipa kauheen kiva kommentti 🙂 Kiva, että tykkäät! <3

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Alekoodi ei kelvannut Tamariksen alesaappaisiin 🙁 Jäipi tilaamatta.

  0
  1. No niinpä tietysti! Aina siellä on oltava joku poikkeus :/

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM