Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mies minussa: Jaques Lumber

Voi luoja meillä oli tänään hauskaa Saaran kanssa! Matkattiin jo aamupäivästä Jykän kanssa Saaralle ja alettiin hommiin, minä nimittäin muutuin tänään mieheksi. Tarkemman tarinan tämän metsien miehen takaa ja koko projektista, voit lukea Saaran postauksesta. Saanen esitellä, mies minussa : Jaques Lumber.

Kokemus oli kerrassaan mieletön ja Saara on aina vaan niin älyttömän taitava! Olisinpa mielelläni kyllä taltioinut eräänkin ohi kulkeneen rouvan ilmeen, kun hän näki minut tuolla metsikössä kömpimässä… Muutaman kerran siinä päivän aikana yhdessä naureskeltiin, että kaikkeen sitä tuleekin ihmisen lupauduttua. En itse asiassa vieläkään voi oikein käsittää, että se tosiaan olen minä noissa kuvissa! 😀 Huikea päivä miehenä kyllä, mutta ehkäpä pysyttelen jatkossa ihan omana vähän astetta naisellisempana itsenäni…

Mitäs pidätte miehestä minussa? 😀

Ps. Vielä ehtii osallistua kisaan, jossa voi voittaa stailauksen ja 400€:lla JUNAROSE-vaatteita!

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mulla tulee tästä niin mieleen Gösta Sunqgvist <3 Jykä kruunaa kuvat!

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Stan Saanila 😀

  0
 3. COOL! 😀

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Hahaha, voi ei, ihan mahtava! 😀

  0
 5. Oli jotenkin hienoa nähdä tämä postaus ja ensimmäinen kuva Saaran blogissa, koska en aluksi tunnistanut. Sitten tuli seuraava kuva ja reaktio oli ”Sehän on Mimmi!” Hienoa, että lähdit tällaiseen ja hyvä projekti! 🙂

  0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Hagrid se siinä 😀

  0
 7. Haha, mainio muodonmuutos! 😀

  0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Komppaan toista Anonyymiä, minullekin tuli Hagrid mieleen:D Että Saara on sitten TAITAVA!!!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM