Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ilta filmitähtien seurassa Jussi-Juhlassa

Yhteistyössä Veikkaus

Instagramini (@plusmimmi) seuraajat pääsivätkin jo seuraamaan tukotustani sunnuntaisesta Jussi-gaalasta, jossa olin Veikkauksen vieraana. Tuonne Jussi-gaalaanhan ei voi oikeastaan ostaa lippuja, joten oli mahtavaa, että minä ja Veikkauksen kanta-asiakkaille järkätyn arvonnan kautta paikkansa voittaneet 12 onnekasta päästiin mukaan. 
Meidän ilta alkoi jo klo 15.00 Kämp-hotellissa, jossa arvonnan voittajat pääsivät myös yöpymään viikonlopun yli. Kun itse porhalsin kolmelta paikalle, vastassa olikin toinen toistaan upeampia naisia ja miehiä, sillä voittajille oli toki loihdittu asiaan kuuluvasti myös kampaukset ja meikit iltaa varten.
 Minä koin kotona ennen lähtöä pienoisen asukriisin ja päädyin lopulta laittamaan päälleni tuon Scarlett&Jo:n maximekon. Mekon kaveriksi jouduin pakon sanelemana pukemaan tuon NewLookin waterfall-jakun, sillä huomasin siinä sitten, etten omista yhtään siistiä jakkua, joka olisi sopinut tähän kokonaisuuteen. Panostin lookissaki meikkiin (kuva siitäkin Instagramissa) ja ainoastaan suoristin hiukseni kaveriksi. Laukku ja tuo näyttävä kaulakoru puolestaan ovat molemmat Glitteristä.

Tunti hujahti nopeasti herkkuja nauttiessa ja kilistellessä. Oli hauska jutella voittajien kanssa ja kuulla heidän tarinoitaan ja ajatuksiaan voitosta. Kauimmaisin voittajista oli tullut Torniosta asti ja iäkkäimmällä pariskunnalla oli ikää lähes 80 vuotta!

Pakollinen peilikuva Kämpin naistenhuoneessa… 

Meille oli varattu kyyti klo 16 kohti Kaapelitehdasta, mutta ainakin minulle tuli täytenä yllätyksenä, että ulkona odotti kaksi valkoista limousinea parkissa! Kyllä siinä päät kääntyivät, kun huristeltiin peräkanaa keskustan läpi… Viimeksi olen ollut limousinen kyydissä New Yorkissa yli kolme vuotta sitten, joten jo oli aikakin taas! 

Merikaapelihallissa oli puitteet kohdillaan ja päästiin istumaan pöytiimme. Illan menuhan nautittiin oikein pitkän kaavan mukaan ja hauskaa oli, että leipä oli jo odottamassa pöydässä mustassa kirjekuoressa! Tässäpä hyvä vinkki vaikka hääkattaukseen…

Ennen ruokailun alkua ohjelmassa oli Jussi-gaala-aiheinen leffavisa, joka toteutettiin milläpä muulla kuin älypuhelimilla. Isolta screeniltä näkikin sitten millä sijalla mikäkin pöytä oli kisassa. Me taidettiin lopulta jäädä sijalle 11, mutta aika hyvin kuitenkin, yhteensä kun pöytiä oli 32 ja monessa pöydässä istui kovia leffatietäjiä.

Itse ruokailu kestikin sitten parisen tuntia ja oli muuten todella hyvät ruuat! Omat lempparini olivat tuo vasemman alakulman karitsanyytti (todella mureaa) ja jälkkäri, joka oli vähän kuin kääretorttua, mutta ei ihan kuitenkaan…

Ennen itse gaalan ja suoran tv-lähetyksen alkua oli hyvä hetki käydä poseeraamassa punaisella matolla.

Ihana Jenni Vartiainen ja Leijonasydämestä tuttu biisi Sivullinen.

Minä kannustin toki Leijonasydäntä ja ennenkaikkea Jasper Pääkköstä. Sivuosan Jussi menikin oikeaan osoitteeseen, Jasper vetää niin huikean roolin tuossa Leijonasydämessä! Ootteko nähneet jo leffan?

Jussi-gaalan kaikki palkitut löydät täältä. Täytynee itse pian vihdoin katsoa tuo Betoniyö, se kun tuntui kahmivan Jussin jos toisenkin…

Kiitos vielä Veikkaukselle kivasta illasta!


Tuijotitko Jussi-gaalaa televisiosta? 
Palkittiinko mielestäsi oikeat leffat? 

Veikkauksen tuotoista 27 miljoonaa euroa ohjattiin vuonna 2013 kotimaiselle elokuvalle. Veikkauksen kanta-asiakkaille järjestetään useita arvontoja ja tämä ”Ilta filmitähtien seurassa Jussi-Juhlassa” oli yksi niistä. Veikkauksen kanta-asiakkaaksi voit liittyä veloituksetta täällä. Veikkauskortilla saat myös useita leffa-aiheisia etuja, mm. kaksi yhden hinnalla tiistaisin Finnkinon kotimaisiin elokuviin ja kaksi kotimaista leffaa Makuunista yhden hinnalla. Lisäksi esim. Kiasmaan pääsee ystävänpäivänä Veikkauskorttia vilauttamalla ilmaiseksi.

Mekko, laukku ja koru blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Jasper!! Paras! 😛

    0
    1. Äläpä!! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM