Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuoden 2013 asut osa 2.

Viime perjantaina postasin ekan satsin näitä viime vuoden asuja ja tässä tulee nyt siis toinen ja viimeinen kokonaisuus. Pitää muuten sisällään runsaasti lemppareinta pukeutumisaikaani, eli syksyä. Toisinsanoen ei haittaisi yhtään, vaikka tämä tälläkin hetkellä vallitseva syksyinen sää olisi jatkunut vaikka läpi koko talven, mutta ilman tätä älytöntä pimeyttä! Pidän todellakin peukkuja, että ne lumet tulee viikonloppuna, jotain sellaista kun minulle jo lupailtiin…

SYYSKUU

Syyskuussa uusi lempimekko astui kuvioihin ja kannoin ilmeisesti mukanani näköjään koko elämääni tuossa Marc By Marc Jacobsin laukussa.  

LOKAKUU

Onpas lokakuu ollut todella hamepainotteista, jalkaan on jopa kerran eksyneet housut ja kerran shortsit, ei sillä, että kovin usein housuja käyttäisin muutenkaan. Nahkahame on kuvattu asukuviin lokakuussa kyllä todella monta kertaa… 

MARRASKUU & JOULUKUU

Marraskuussa nahkahameen syrjäyttivät nahkahousut ja saipa tuo tutukin onneksi pari käyttökertaa! Uudet lempparit takkirintamalla : camo- ja aztecparkat! Lempikengistä puolestaan ei taida olla epäilystäkään… 😀  Joulukuun asukuvista en sano mitään, olen kai viettänyt koko kuukauden alasti hautautuneena peiton alle?

Mitenkäs näistä asuista, nouseeko suosikkeja? 🙂 
0

0 Comment

 1. Sulle sopii kyllä todella hyvin sekä ”raikkaat” että vähän tummemmat värit! Tykkään erityisesti syyskuun kolmannesta asusta ja lokakuun kolmannesta. 🙂

  0
  1. Joo, näin mä oon itsekin todennut. Itsekin pidän niistä, jännä että tuo Gossipin mekko on jäänyt aika vähälle käytölle, vaikka onkin ihan superkiva! No, hyvä on välillä tehdä löytöjä omasta vaatekaapista juhliin lähtiessä 😉

   0
 2. Syyskuun mekoista tuo kukallinen on minun ehdoton suosikkini kaikista asuista! Pukee sua tosi hyvin ja kokonaisuus on hiuksineen kaikkineen niin onnistunut. Upea olet! 🙂

  0
  1. Kiitos! Se oli ristiäisasu 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Mä tykkään niin tuosta mekosta missä on yläosan sivut nahkaa! Se sopii sulle tosi hyvin, olet ksunis 🙂

  0
  1. Niin minäkin! Tosin pyöräytin sen kuivausrummussa vahingossa ja se lyheni vähän liikaa 🙁

   Kiitos!

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Toi syyskuun kukkamekko on ihana! Se todella pukee sua 🙂 Mun silmät ei itseasiassa kiinitä siihen mekkoon mitään huomiota, vaan ajattelin heti sen olevan kaunis; värit on niin kivat ja pirteät ja leikkaus on vallan mainio. Eniten mun katse kiinnitty sun kasvoihin, mekko tuo mun mielestä niihinkin vielä lisää loistetta ja iloisuutta. Aivan ihana lämpimien päivien piristys! 🙂

  0
  1. Oho, kerääpä se nyt kovasti kehuja! 🙂 Täytynee aktivoitua sen mekon käytön kanssa!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Ehdoton lemppari oli syyskuulta kuudes kuva, jossa sulla on tuo punaruskea paita ja nuttura <3 love it!

  0
  1. Se on ihana college-mekko, mutta ajattelin myydä sen pois, kun ei vaan tule käytettyä, vaikka kivalta näyttääkin! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM