Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kutsu

Hei sinä Mimmin lukija!
Oletko nainen iältäsi 18-64-vuotias ja kiinnostunut muodista? Ostatko vaatteesi plussakoossa (naisten koko 44 ja isompi)? Haluaisitko jutella shoppailusta pienessä ryhmässä ja osallistua näin myös tutkimukseen aiheesta?
Olen Åbo Akademin kansainvälisen markkinoinnin opiskelija ja etsin osallistujia pro gradu-tutkielmani tutkimusosioon. Tutkin plussakokoisten naisten muodin brändäystä Suomessa ja siihen liittyen myös ostokäyttäytymistä. Tutkimusmenetelmänä on fokus-ryhmä, joka on eräänlainen ryhmäkeskustelu. Pidän kolme ryhmää, joihin jokaiseen toivon saavani noin 8 osanottajaa.
Sinulta toivoisin aikaa 1,5 tuntia ja intoa keskustella aiheesta fokusryhmässä. Keskustelu ei vaadi mitään esitietoja eikä valmistelua. Keskustelut nauhoitetaan, mutta ne käsitellään täysin anonyymisti ja ne ovat vain graduani varten. Ryhmät vedän tammi-helmikuun vaihteessa Helsingissä kantakaupungin alueella. Mahdollisuus on myös yhteen ryhmään Turussa, jos sieltä löytyy tarpeeksi kiinnostuneita osallistujia.

Sinä saat: 
• leffalipun 
• pientä purtavaa tilaisuuden aikana 
• mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja keskustella kiinnostavasta aiheesta 
• kokemuksen fokus-ryhmään osallistumisesta 
Kiinnostuitko, heräsikö lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan suoraan sähköpostiini tseppane(a)abo.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 26.1.2014. 

Terveisin,
Tuuli Shakeshaft 
Kauppatieteiden YO, Handelshögskolan vid Åbo Akademi 

0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Siis eikö löydy kiinnostuneita??? Itse en kuulu kohderyhmään, mutta on kyllä ihmeellistä jos osallistujia ei löydy. Onnea tutkimushankkeelle

    0
    1. Kyllä on löytynyt, ihmiset ovat ilmoittautuneet suoraan Tuulille, mutta pari mahtuu (tai ainakin vielä aamulla olisi mahtunut) vielä mukaan 🙂 Jee!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM