Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Home sweet home!

Tänään tuli täyteen tasan kolme kuukautta vaihdossa Olivia-lehden sivuilla ja oli aika kerätä kimpsut ja kampsut (tai oikeastaan kolmen kuukauden blogipostaukset) ja siirtyä takaisin tänne plusmimmi.comiin. Olikin jo vähän ikävä näitä 800 leveitä kuvia, käyttäjäraatia (pus) ja vanhaa kunnon Bloggeria, vaikka kyllähän tuohon WordPressiin alkoi jo pikkuhiljaa ihastua, tai ainakin tottua…

Palataan taas siihen hyväksi havaittuun postaustahtiin täällä vanhassa tutussa osoitteessa, toivottavasti moni teistä seuraa edelleen mukana, vaikka hypinkin paikasta toiseen. Muuton myötä näytti häviävän kaikkien kommenttien vastaukset (kiitos tästä :D), joten niitä kannattaa vilkaista vielä vanhasta osoitteesta. Päivitin tässä samalla tuon sivupalkista löytyvän kuvankin, se komistaa myös tässä alla tätä muuttopostausta. On muuten yksi lempparikuviani tältä syksyltä. Tuo sunnuntaipäivä Lontoossa oli hyvä ja tuottelias, toivottavasti meininki jatkuu vähintään yhtä hyvänä ja tuotteliaana täällä entisessä kodissanikin. 🙂

Kiitos vielä Olivialle, oli kivaa.

Tervetuloa siis jatkossa lueskelemaan juttujani tänne uuteen vanhaan kotiin! 🙂

0

0 Comment

 1. Jee, tervetuloa takaisin!

  0
  1. Oli jo ikävä Bloggeria! :DD

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Hyvä blogi, jatkan lukemista 🙂

  0
  1. Kiitos, tervetuloa! 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Kiva kiva 🙂 Ainoona miinuksena on tää uus fontti, mulla ainakin hyppii kirjaimet silmissä ja hankala lukea.

  0
  1. Yritin säätää fonttia paremmaksi, täytynee säätää vielä lisää, ärsyttää tämä nykyinen 😀

   0
 4. Jes, kävijäraadin palaamiselle o/ Se on niin helppo tapa seurata muiden blogeja. 🙂

  0
  1. Se on kyllä totta! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM