Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Arkirajaukset

Kiitos vaan sinulle, joka neuvoit kuinka Galaxy S 4 Zoomista saa kameran laukaisuäänen pois, bussiselfiet ovat palanneet! 😉 Nappailin nämä kuvat alkuviikosta bussissa, kun reissasin minnekkäpä muualle kuin Helsinkiin. Bussiin ehtiminen oli taas yhtä taistelua, mutta ehdin!

Minähän en normaalisti käytä silmissä rajauksia, en välttämättä edes juhlameikissä, mutta viikonlopun pikkujoulumeikin (joka siis sisälsi rajaukset) tiimoilta oli rajaustussi jäänyt pöydälle ja päätin testata rajauksia silmiin ihan arkimeikissä. FAIL! Amy Winehouse ja kumppanit varmaan kääntyili haudassaan, kun meikäläinen sohi kiireessä (note to self : älä missään nimessä edes harkitse silmänrajauksia, kun oot muutenkin myöhässä aikataulusta!) tussia silmään ja yritin saada rajauksista symmetriset.

Rajauksiin tottumattomalle silmälleni nämä näytti alussa ihan todellakin Amy Winehouse-rajauksilta, MUTTA eihän ne näissä kuvissa näytä paljon miltään?! 😀 Eli… Koko postauksen pointti tais just ujosti vesittyä ja totean vaan, että ehkäpä käytän kunnon rajauksia välillä arkimeikissä ihan jatkossakin, kunhan vaan muistaa jättää sen muun meikin samalla melko simppeliksi. Huuliinkin riitti huulirasva oikein mainiosti.

Mikäs teidän suhtautuminen on silmienrajauksiin? Käytättekö arkena, säästättekö juhlameikkiin, vai ettekö rajaile ollenkaan? Ja mikä on luottotuotteenne pysyviin rajauksiin?

0

0 Comment

 1. Itse käytän pääasiassa juhlameikissä,mutta joskus arkenakin tulee tehtyä ohuet rajaukset jos aika sen sallii 🙂

  0
  1. Joo, ei oo kyllä hyvä sählätä rajauksia silmiin kiireessä…

   0
 2. Mä käytän vaihtelevasti, juhlameikissä lähestulkoon aina, mutta toisinaan arkenakin 🙂 Jos nyt siis ylipäätänsä jaksan sutia meikkiä naamaan ollenkaan 😀

  Emmi L.

  0
  1. Hehe, joo! Pitäis itsekin nyt oikein panostaa myös juhlameikissä 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Hyväthän nuo on. 🙂 Itse rajaan joka päivä Rimmelin waterproof-tussilla. Hinta-laatu-suhde aivan loistava, pysyy salilla, keikoilla, sateessa.. 😀

  0
  1. Kuulostaa hyvältä, lähteekö kuitenkin pois ihan näppärästi silmämeikinpoistoaineella? 🙂

   0
 4. Tykkään rajata silmät niin arkena kuin juhlanakin (: Aluks sen käyttö päivittäin vaati opettelua, mut nyt silmät tuntuu jotenkin ”alastomilta”, jos ei oo rajauksia, enkä enää osaa ollakkaa ilman niitä (: Miun luottotuote rajauksiin on Lumenen blueberry liquid eyeliner, sillä on tosi helppo tehä tarkat rajaukset ja oon muutenkin todennu sen miulla toimivaks!

  0
  1. Joo, tiedän mitä tarkotat. Monesti siihen tottuu äkkiä ja sitten onkin tosi valju olo ilman. En oo Lumenen tuota mustikkalineria testannutkaan, kiva kuulla, että toimii! 🙂

   0
 5. Itsellä on rajaukset aina, jos vaan jaksan tunkasta meikit naamaan. 😀 (= meikkaan hyvin harvoin, koska oon duunissa sellaisessa paikassa, missä ei oo mitää väliä oikeestaa miltä näyttää) Rajaukset on sun rajauksia överimmät, mutta mulle ei oikeestaan edes sovi mitkään ohuet ja pienet rajaukset. :> Luottotuotetta ei ole, koska mun rajaustussit ja kynät oikeastaan vaihtelee sen mukaan, mihin mulla sattuu olemaan varaa kun edellinen loppuu. 😀

  0
  1. Hehe, kuulostaa rennolta duunilta. Ja just hyvä, että tulee kokeiltua erilaisia rajareita! 🙂

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Itse rajasin ennen joka päivä kissamaisesti silmät. testasin kuitenkin noin puolivuotta menoa ilman rajauksia ja menin vain ripsivärillä. Totesin lopulta, että oloni on huolitellumpi rajauksilla kuin ilman, joten nykyään käytän rajauksia taas arkenakin, mutta vain ohuita enkä kissamaisia kuten ennen. Nyt kissamainen vahvempi rajaus kuuluu vain baariin tai juhliin, sillä luomivärejä tms en osaa käyttää :).

  0
  1. No näinpä. Eikun vuonna 2014 harjottelemaan sitten luomivärejä? 😉

   0
 7. Hehhhehee Amy täällä terve, rajauksilla mennään aina.. Ja paksuuskin varmaan lisäntyy jatkuvasti kun ne ei näytä omissa silmissä miltään 😀 Hyvältähän nuo näyttää teikäläiselläkin.

  0
  1. No ne on kyllä ihan sun juttu! Vaikee ois kuvitella sua ilman 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM