Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Starbucks Helsinki

 

Piipahdin eilen iltapäivästä Helsingin keskustan Starbucksin avajaisissa. Virallisestihan kahvila avaa ovensa huomenna klo 9. Akateemisen kirjakaupan tiloissa (Pohjoisesplanadi 39) ja jos oikein veikkaan, saattaa muutama Starbucks -fani olla paikalla… Itse ainakin tiedän minne kahvilaan tulen seuraavat palaverini sopimaan. 😉

Eilen mentiin open bar-periaattella ja itse tilasinkin tämän vuoden Joulumaun Orange Mochan, jonka makuun olin päässyt jo Lontoossa. Niiiiin hyvää! Myöhemmin maistoin vielä kaikkien kehumaa Vanilla lattea ja mukaan päätyi lemppari kylmistä juomistani Mango Passion Juice Fruit Drink. Partnerit (eli baristat) oppivat jo nimeni, niin ahkerasti olin tiskillä tilailemassa! 😀 Juomien lisäksi maistoin paikan päällä vadelmajuustokakkumuffinssia ja otin täytetyn croisantin ja korvapuustin vielä iltapalaksi mukaan. Nam.

Tykkäsin ihan tosi kovasti tuosta Skandinaavivaikutteisesta sisustuksesta. Mukaan oli päässyt Alvar Aallolta mm. nuo ekan kuvan Nauris-valaisimet ja löytyipä huonekaluistakin Artekin kalusteita. Vielä toistaiseksi ikkunat olivat teipattuna, mutta odotan innolla, että pääsen kahvittelemaan tuonne valon tulviessa kunnolla sisälle (eli siis tällä valon määrällä ensi keväänä, LOL). Erikoisuutena tuolta löytyy myös Tasting-bar, jossa pääsee hifistelemään kahvilla tietysti ammattilaisten opastamana.

Helsinki-mukia ei vielä hyllystä löytynyt (tarkistin tietty heti), mutta se tulee kuulemma valikoimiin muutaman viikon sisällä.

Kiitos kutsusta, Starbucks, tulen kyllä varmasti toistekin! 🙂0

0 Comment

 1. Tonne on kyl ehottomasti päästävä käymään muutaman viikon päästä ku suunnataan joululahja shoppaamaan helsinkiin. 🙂

  0
 2. Herkullisen näköisiä kuvia, onneks lauantaina taas pääsee kun muutenkin Helsinkiin päin on suunta 🙂 hihhihih

  0
 3. VIHDOINKIN <3 <3 <3 Ei tarvitse aina ajella Helsinki-Vantaalle enää 😀

  0
 4. Siis höh! Eikö sieltä saakaan amerikkalaisten kovasti hehkuttamaa eggnogg lattea? Ollaan kuun lopussa tulossa Helsinkiin minilomailemaan ja olin jo niin suunnitellut maistavani sitä Starbucksissa. Toki toi gingerbread lattekin kuulostaa ihan maisteltavalta. Ihastuin syksyllä kovasti pumpkin spice latteen, se oli namia!

  0
 5. Helsinki-muki on niiiiin hyvä uutinen! Ihanaa että kyselit sen perään!

  0
 6. Mimmi! Halusin vaan sanoa, että olet mun mielestä ihana ja todella suloinen!

  0
 7. Nam. Mä oon käynyt kerran tämän jälkeen ja olihan siellä jonoa, mutta hyvältä maistui! 😛

  0
 8. Minä kävin maanantaina 🙂

  0
 9. Sanopa muuta!! 😀

  0
 10. En kyllä huomannut! Ite tykkään tosi paljon siitä Orange Mochasta, nams!

  0
 11. Joo, maanantaina ei vielä ollut, mutta joskos parin viikon päästä! Tietty kyselin heti 😉

  0
 12. Kiitos ihana Myra 🙂 Olipa piristävä kommentti!

  0
 13. Satutko muistamaan mitä nuo tuossa vikassa kuvassa ovat? Jotain minikokoisia caramel-frappuccinoja? Näyttää tosi namilta. 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM