Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Punnan puna!

 

Jokainen Primarkissa asioinut tietää varmasti ne jäätävät sovituskoppijonot ja kassajonot, jotka kiemurtelevat pahimmassa tapauksessa sadan metrin mittaisina. Kassajonon varrella ehtii vielä totisesti pohtia ostoksiaan, tai vaihtoehtoisesti kerätä kaikkea pientä kivaa ostoskassiin vielä lisää, kuten kävi minulle pari viikkoa sitten Lontoossa. Hypistelin kassajonossa näitä kahta punnan maksavaa huulipunaa ja päätin kokeilla onko niistä mihinkään. Primarkin kynsilakat olivat jo tuttuja ja positiivinen yllätys, joten halusin antaa muillekin Primarkin meikeille mahdollisuuden.


Aika söpöt, mutta vähän ”halvatn muoviset” nuo hylsyt, mutta erityisesti meikää miellyttävät ja huomioni herättivät nuo kirkkaat sävyt!

Huulilla punat osoittautuivat aika rasvaisiksi ja pysyvyyttä en uskalla vielä tuon yhden kokeilukerran perusteella sen kummemmin luvata, mutta pigmenttiä ainakin piisaa! Suosittelen kyllä kokeilemaan mikäli sattuu kohdalle. Edullinen puna, jolla voi alkaa harjoittelemaan helposti kirkkaiden värejen käyttöä, ennenkuin uskaltaa sijoittaa vaikkapa MACin vastaaviin! 😉


0

0 Comment

 1. Tuo alempi on ihanan sävyinen, pinkkejä vierastan vaikka sinulle sekin sopii!

  Oikeastaan olen ihan onneton huulipunan käyttäjä ja siksi olen koettanut opetella hieman edullisemmilla värkeillä…Mutta jos sijoittaisikin kerralla kunnon huulipunaan, joka pysyy ja on luxusmainen käyttää niin ehkä sitä sitten tulisikin käytettyä?

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  0
 2. naminecchi says: Vastaa

  Ihana toi pinkki! Tuli mieleen, näin sut Kampissa aamupäivällä tänään! En uskaltanut moikata tosin vaikka ollaa useaan otteeseen juteltu esim. Mikan keikalla.. 😀

  0
 3. Hei nyt on pakko udella että mistö ostat talvitakkisi ? 🙂 en tiedä mistä lähtisin ehtimään koska pelkään ettei sopivaa löydy.. :<

  0
 4. Itse en suosi ostoksien tekoa Primarkissa. Vaatetehdas, joka Bangladeshissa romahti, oli juuri Primarkin alihankkijan tehdas. Muutenkin yhtiön lähes ilmaiset vaatteet on tuotettu olosuhteissa, jotka eivät varmasti läpäise kovin läheistä tarkastelua. Halvalla hinnalla on aina syynsä, ikävä kyllä se usein näkyy valmistavan työvoiman palkkauksessa ja työolosuhteissa.

  0
 5. Hyvä pointti! Ehkä se joku arvokkaampi puna saisi käyttämään huulipunaa enemmän, kun siitä tekisi juuri sellasen päivän piristyksen! 😀

  0
 6. Voihan! Ens kerralla sit moikkaat 🙂

  0
 7. Riippuu tietty mitä kokoa olet, mulla on takkeja New Lookilta, Junaroselta, ASOSilta ja yhdessä vaiheessa oli Gossipiltakin.

  Junarosea ainakin pääsee sovittelemaan joissain Vero Moda-myymälöissä. Samoin esim Zalandolta voi tilata ja palauttaa ilmaiseksi. 🙂

  0
 8. Olen samaa mieltä ja onneksi Primarkissa ei tule kovin usein vierailtuakaan. Harmittaa, että nykyään ei todella voi olla varma lähes mistään ketjusta missä vaatteet tuotetaan. Ellei sitten osta taatusti kotimaista ja alusta loppuun Suomessa tuotettua…

  0
 9. no siis, suurinpiirtein esim. seppälän great girls mallistosta menee 44 vaatteet helposti :> kävin vero modalla koittaa talvitakkia ja se oli xl kokoa, mut jotenki se vaan tuntu liian tiukalta D: mutta kiitos ihan mahottoman paljon vastauksesta! :3

  0
 10. Tuo oranssihan on kuin tehty sinulle! Kasvot oikein hehkuvat. 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM