Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Basics

Voipi olla niinkin, että tällä otsikolla olen asu(j)a julkaissut ennenkin, mutta eipä tuo kait haitanne! Nimittäin tässä asussa on tyrkyllä tätä minun perus arkipukeutumista taas kertaalleen viime viikon torstailta ja Ruttopuistossa kuvattuna. Käppäiltiin Pauliinan kanssa pois eräästä pressipäivästä ja taisipa meillä olla jo kevättä rinnassa, sen verran kutkuttelevilta ne kevätjutut kaiken tämän harmauden keskellä näyttivät… No maltetaan nyt vielä, kuulin huhuja, että yksi vuodenaika tässä välissä olis vasta tulossa.

Ja mitä tähän asuun tulee, se on sitä perus minua. Hiukset kiinni ja huulipunaa huuliin, musta mekko, kuviolliset leggarit, biker-rotsi, ja -saappaat, siitä on minun arkiasu aika pitkälti tehty. Juurikin siis niiltä päiviltä, kun ei ehdi/halua sen kummemmin asuasioilla päätään vaivata ja on kuitenkin näytettävä suhteellisen ihmiseltä.

Takki / Jacket New Look Inspire (UK20)
Huivi / Scarf Seppälä
Mekko / Dress Finnwear + (L)
Leggings ASOS (UK22)
Kengät / Boots Zalando (41)

Minä muuten naputtelen tätä postausta jo kotisohvalta. Kirjoittelin torstaina, että palailen Lontoosta tiistaina ja tässä uskossa olin vielä postauksen julkaisun jälkeenkin, kunnes tarkistin vielä lentolipuista paluupäivän, joka tosiaan oli merkitty siihen jo maanantaiksi. Hups! 😀 Eli Lontoossa aikaa olikin todellisuudessa yksi päivä vähemmän, tosin kyllä me ehdittiin Hannan kanssa shoppailemaan ja touhuamaan aivan tarpeeksi kaikenlaista. Eilen sunnuntaina otettiin mm. hillitön asukuvamaraton, jonka tuloksena minulla on asukuvia varastossa jo pelkästään eiliseltä viidet, täytynee alkaa siis tykittelemään niitä tännekin.

Nyt menen kärsimään jetlagista (lol) ja halimaan Jyrkiä, jolla on ilmeisesti ollut meikäläistä aika kova ikävä…

Mitäs teille kuuluu? Onko uusi viikko kohdellut hyvin? 🙂

Mekko ja saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. IKÄVÄ JO! Ja Jyrkille haleja multakin!

  Ja tykkään asusta kans, of koors ;).

  0
 2. Näytät upealta ja mun pulleus-idolilta <3 Mistäs noita sun päällä näkyneitä Finnwearin kivoja vaatteita sais? En nähnyt verkkokaupassaan esim. sitä musta-valko-pallollista mekkoa (ihana).

  0
 3. Itse vaihtaisin mekon housuihin ja paitaan, muuten tuo on aika lailla sitä perinteistä meikäläisenkin pukeutumista. Yleensä tosin nahkatakin paikalla on jakku, sillä en omista kunnollista nahkatakkia 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 4. Voi ihana! Pulleus-idoli on ihana titteli 🙂

  Sitä ei oo näkyny siellä, ollu vaan harmailla palloilla. Finnwearin myymälöistä + tuolta netistä saapi mitä millonkin on 🙂

  0
 5. Joo 🙂 Näin perinteisellä linjalla päivästä toiseen!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM