Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AUTA SUPERTAIFUUNIN UHREJA!

Supertaifuuni Haiyan iski Filippiineille ja sai aikaan pahaa jälkeä. Nyt siellä tarvitaan apua. Tyhjensin jo kolikkokukkaroni sisällön Narinkkatorilla keräyslippaaseen, mutta haluan vielä kannustaa teitäkin auttamaan. Jo parin euron panostus, johon meillä jokaisella aivan varmasti on varaa, auttaa ja voit jakaa auttamisen sanomaa myös omassa blogissasi.

Veljeni on tälläkin hetkellä Filippiineillä, ei onneksi tuolla pahimmalla katastrofialueella, mutta noin 100km päässä sieltä ja kyllä tuli mietittyä useampaan kertaan, kun ei veljeen saanut minkäänlaista yhteyttä moneen päivään, että mikähän siellä on tilanne. Onneksi tuo taifuuni oli viime hetkellä muuttanut vähän suuntaa ja ei iskenytkään pahiten sinne, missä veljeni majailee. Siellä se veli tällä hetkellä miettii, mitä voisi tehdä ihmisten auttamiseksi, tilanne on nimittäin todella tukala.

Laittakaa kolikoita lippaaseen tai sanaa jakoon, meillä jokaisella on velvollisuus auttaa!

0

0 Comment

  1. Kelattiin et joka kerta kun luonnon katastrofi iskee, sitä sanotaan tähänmennessä kaikkein kamalimmaksi. Päädyttiin äidin kanssa siihen tulokseen että maailmanloppu tulee luonnon katastrofina. Pahenee ja tihenee vuosi vuodelta.

    0
  2. No näinpä!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM