Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pariskuntaperjantai


Eilen vietettiin Matin kanssa pariskuntaperjantaita, mutta ensin matkasin päivällä keskustaan tapaamaan Johannaa, johon olen tutustunut mitenkäpä muutenkaan kuin blogin kautta. 😀 Johanna oli siis lukenut More To Lovea jo pitkään ja sitten tavattiin vuosi sitten sattumalta yhdessä tapahtumassa ja tutustuttiin. Oli hauskaa, kun tajusin ekalla tapaamisella lopulta seuranneeni Johannaa Instagramissa vuosikaudet. Parasta mitä blogin kautta voi saada on kyllä aivan ehdottomasti uudet huiput tuttavuudet! Johanna-raukka oli raahautunut vieläpä suoraan laivalta meikän kanssa treffeille ja Johdon salaatin jälkeen otettiin nokat kohti messukeskusta ja I love me-messuja, jonne olin saanut ilmaislippuja. En tiedä oliko vika minussa ja puuttuvassa messumotivaatiossani, vai tuntuivatko messut vaan jotenkin edellisvuosia heikommilta? Pyörähdettiin mm. Bloggers loungessa, jossa ei tapahtunut kummallakaan kerralla käytännössä mitään ja kierrettiin muutenkin hallit aika rivakkaa tahtia läpi. Istuttiin sitten lopulta suosiolla Costume-kahvilassa juttelemassa kakkupalasten äärellä. Selvisin muuten tällä kertaa tuolta messuilta ulos ilman yhtäkään esitettä tai turhaketta, jes! 😀 Oliko joku muu messuilla kiertelemässä nyt viikonloppuna?


Messujen jälkeen Pauliina liittyi seuraamme ja matkattiin Kamppiin kiertelemään hetki kauppoja. Poikettiin mm. Vero Modassa tutkimassa Junarosen tarjontaa. Viiden maita myös Matti saapui Helsinkiin ja jatkoimme kahdestaan viettämään pariskuntaperjantaita Presidentti-hotelliin, jonne olin saanut kutsun tulla yöpymään jo viime elokuussa, mutta yhteistä aikaa ei ennen tätä viikonloppua ollut (muka) Matin kanssa löytynyt. Hengähdettiin hetki huoneessa, Matti kävi suihkussa, minä laittauduin ja vaihdettiin vaatteet iltaa varten. Minusta tuo Sokos Hotel Presidentti on kaiken kaikkiaan ihan perushotelli, ei mikään super, mutta ihan ok.


Pariskuntaperjantain kunniaksi olin varannut meille pöydän puoli seiskaksi Kokomoon, jota fiilistelin jo viikko sitten. 😀 Ja kyllä, sain kuin sainkin niitä bataattiranskalaisia syödäkseni! Lisäksi saatiin tuolla supernopeaa palvelua ja mm. ylimääräinen alkuruoka, kun keittiössä oli vahingossa mokattu meidän alkuruokatilaus. No ei haitannut kyllä sitten yhtään. 🙂 Lisäksi tuolta sai vielä ilmaisen jälkkärin, kun tilasi alku- ja pääruuan ja mainitsi tuosta jälkkäriasiasta… Arvasin, että Mattikin tykkäisi tuosta paikasta ja ruuasta, mennään varmasti joskus taas uudelleenkin.

Kokomosta käppäiltiin sitten vielä Casinolle fiilistelemään meidän Las Vegasin reissua ja viihdyttiin mm. Batman ja C.S.I-koneiden parissa muutama tunti. Kävin tuolla ekaa kertaa ikinä ja harmittaa, ettei siellä ollutkaan enää Sinkkuelämää-pelikonetta, kuten olin kuullut. 😀 Kahentoista pintaan oltiin sitten jo takaisin hotellilla ja unilla, joten eipä kovin pitkään jaksettu Helsingin yöelämässä riekkua.


Tänään aamulla kello herätteli meidät puoli kympin aikaan ja noin pirteänä rymysin aamiaiselle, jossa oli meidän lisäksi muutama muukin hotellivieras… Tuo aamupala oli skarpannut kovasti sitten viime kerran (joka oli samaisessa hotellissa vuosi sitten), muistelin nimittäin, että se olisi ollut suppeampi. Oikein positiivinen yllätys siis! Aamiaisen jälkeen oli sitten vielä reilu tunti aikaa lepuuttaa huoneessa. Kaiken kaikkiaan takana oli erittäin onnistunut pariskuntaperjantai 🙂

Toivottavasti teilläkin oli kiva perjantai!

Hotelliyö ja messuliput blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Pakko sanoa, että oli heikot messut. Odotin myös enemmän ja viihdyin vaan sen pari tuntia. Ja ihme kyllä, vain pari hiusainenäytettä toin kotiin. Onneksi sain ilmaisen lipun, olisi kyllä harmittanut maksaa tuo sisäänpääsy.

  0
 2. Käytätkö huulirajauskynää (siveltimiä yms)? Ihmettelen vain kun saat aina noin ihanan tasaisesti huulipunan :)))

  0
 3. Olen samaa mieltä. Ite jätin ne hiusnäytteetkin väliin 😀

  0
 4. En käytä. Suoraan hylsystä vaan puna huulille ja avot 😀 Käytän ehkä niin pigmenttisiä punia, että ne näyttää aina ”siistiltä”.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM