Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Parka Jacket & Biker Boots

Syksy, antaa tulla vaan, minä oon valmis!! Kuoriuduin pitkästä aikaa ”turvavaatteistani” ja ryömin ulos kolostani ihan näitä asukuvia varten. Tässä asussa näkyy nyt sitten monikin uusi juttu. Junaroselta lähettivät minulle sen pitkään himoitsemani parka-takin, en pistänyt pahitteeksi. Eipä tartte enää paran palella, heh heh. Samoin Sorelin tyypit pelastivat akuutin bikerbootsivajeeni. Näillä bootseilla lampsin vielä pitkälle syksyyn. Jes! Edellä mainittujen lisäksi jalassa ovat F21:n plussapuolen shortsit, jotka ostin Las Vegasista koon suurempana kuin normaalisti, jotta lököttäisivät kivasti.

Asukuvahiljaisuus johtuu yksinkertaisesti laiskuudesta. Nummelan Citymarketissa ja postissa kun kukaan ei välitä, vaikka laahustan siellä tukka kolmatta päivää samalla sotkunutturalla ja pinkit velourhousut jalassa. Tai saattaa olla, että välittävät, mutta minä en välitä. 😉 Onneksi tuo parka on kyllä ollut pelastamassa lähiölookkiani viime perjantaista saakka. Tosin en nyt menis sanomaan, että se kovin hyvin on asuihini istunut… No huomenna Helsinkiin ja pitkästä aikaa punaa huuliin, thihihihiii!

Takki / Jacket Junarose (XL)
Paita / Shirt Finnwear+ (XL)
Huivi / Scarf Lindex
Shorts Forever 21+ (US20)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots Sorel (9,5)


Jokos siellä ollaan valmiita syksyyn? 🙂

Takki, huivi, paita ja saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. karoliina says: Vastaa

  Oon tuota takkia himoinnut jo tovin myös. Pakko kuiten kysyä, että onko tuo nyt enempi semmosta roikkuvaa mallia vai onko jonkinsortin ”tyköistuvuutta” ?

  0
 2. Mäkin kokeilin tuota parkaa Stockalla. Sun päällä tuo takki nin paljon paremmalta! Ostin sitten toisen Junarosen takin, ihana sekin. Ajattelin itseasiassa heti siinä hipelöidessäni takkia, että tämä on niin Mimmin takki! 😀

  0
 3. Mulle käy aina toisinpäin. Kun suuntaan kotikylään niin mietin tarkkaan mitä laitan päälle, koska siellä kaikki arvostelee ja puhuu selän takana, kun taas täällä Vantaalla voi rauhassa hiihdellä niissä pieruverkkareissa menemään 😀

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 4. Et muuten ikinä tiedä mitä keskiviikkona bongasin Tuurin kyläkaupasta… NO JUNAROSEA! En tiedä onko sama merkki, mutta ainakin osa vaatteista näytti etäisesti tutuilta… Onkohan tuo edes mahdollista vai näinkö omiani?

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  0
 5. Se on kyllä kiva takki!

  Tuo on kevyesti topattu, eli on aika ”jämäkkä” ja sitten siinä on noita kiristysjuttuja, kuten vyötäröllä, joten saa myös kurottua kasaan jos haluaa 😀 En osaa selittää! Suosittelen sovittamaan, jos törmäät 🙂

  0
 6. No vitsi se toinen takki näyttää sun päällä hyvältä!! 🙂 Ihastuin kyllä tuohon ihan salamana, hyvin sä mun tyylin tunnet! 😉

  0
 7. Hehe. Joo, mähän en täältä Nummelasta tunne käytännössä ketään, joten aevan sama. 😀

  0
 8. Joo, on varmasti sama merkki. En yhtään ihmettele, että ovat ottaneet valikoimiin, Tuurin kyläkaupasta kyllä löytää ihan mitä tahansa 😀

  Löytykö mitään kivaa? 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM