Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Behind the scenes : More To Love Blogistaniassa!

 

Lupailin eilen niitä behind the scenes-kuvia meidän Blogistania-jaksosta ja tänään raahauduin tutkimaan pöytäkoneeni kuvakirjastoa. Tuo jaksohan kuvattiin siis kolmen päivän aikana viime tammikuussa ja kamerat seurasivat meitä meidän ”työpäivien” ajan. Kaiken kaikkiaan TV:n tekeminen on TO-DEL-LA hidasta ja esimerkiksi niitä meidän haastattelupätkiä kuvattiin molempien kanssa yli parisen tuntia! 😀 Yllättävän diippiä juttuahan tuonne filmille oli kyllä tarttunutkin, huomaa että noita juttuja on jo hieman ”kaiveltu” esille juttelemalla aiheesta pitkä tovi.

Tuolloin kuvausten aikaan meillä oli jo tiedossa, että laitamme pillit pussiin MTL:n osalta myöhemmin ja otettiinkkin tämä prokkis vielä sellaisena viimeisenä muistelona, koska meitä oli mukaan jo useamman kerran aiemmin pyydetty. Pakko kyllä sanoa, että ihan tosi kova ikävä MTL:n aikoja ja nostalginen fiilis tuota pätkää katsoessa tuli. Hauskaa sinänsä, en koskaan katso omia tv-esiintymisiäni, mutta tämän nyt sitten katsoin Matin kanssa Yle Areenasta samaisena iltana ja kuten tuonne Facebookin puolelle kirjoittelinkin, niin eihän se niin paha sitten ollutkaan… 😉Eka päivänä kuvattiin Pepin yksiössä minun haastatteluja useampi tunti (Peppi oli tällä välin töissä) ja sitten siirryttiin Kauppakeskus Forumiin kuvaamaan meidän tapaamiskohtausta. Muistan, että pelotti koko ajan että liukastun, kun kuvattiin ulkokohtauksia, mun kävelyä ja Pepin mulle ”soittamista”.Meikä poseeraa Forumin parkkihallissa.
Kun oltiin saatu Forum pakettiin, ajettiin DAVIDille Fashion Houseen, jonne oltiin sovittu palaveri ja kuvattiin monta tuntia lisää… Siellä kuvattiin myös meidän asukuvailuja yms.


Toinen päivä aloitettiin Pepin luona kuvaamalla Pepin yksilöhaastikset, meidän yhteiskuvat, kassien ja kalentereiden postittelut yms. touhuamiset. Meillä piti olla nämä kaksi ekaa päivää samat vaatteet päällä, koska näitä kohtauksia leikeltiin ja sekoiteltiin jälkeenpäin.


Tämän jälkeen lähdettiin kuvaamaan jutustelua meidän lukijan Suvin ja Inkan, joka on kulkenut More To Loven matkassa monta vuotta, kanssa Mokoon ja tässä vierähti taas parituntinen… Kaikki tuo valojen järkkääminen, kaluston kasaaminen, kaikki säätäminen mikkien kanssa jne. vie aina oman aikansa.

Viimeisenä kuvaajat (joita siis oli toisinaan kaksi, välillä yksi) tulivat kuvaamaan vielä liikuntapäivään teitä lukijoita, joiden haastatteluja ja ylipäätään tapahtuman yleistä meininkiä taltioitiin. Mullehan tuli flunssa näiden parin kuvauspäivän aikana ja en päässyt itse sitten ollenkaan osallistumaan tähän liikuntapäivään. Vedin Panadol Hotin voimalla kuvaukset läpi ja muistan, että välillä se odottelu hajoilutti ihan kunnolla, kun tuntui, että näinköhän tässä tolpillaan enää pysyy, mutta hengissä selvittiin ja jaksosta tuli ainakin minun mielestä tosi kiva.

Olettekos jo katsoneet? Mikäli et, meidän jakso löytyy vielä kuukauden ajan Yle Areenasta.

0

0 Comment

 1. Hienoa juttu oli teistä 🙂
  Mukavaa syksyä ja onnea jatkoon! 🙂

  0
 2. Mullekin tuli ikävä More To Love-blogia tätä katsoessa! 🙂 Olitte kyllä molemmat tosi ihanan, fiksun ja sympaattisen oloisia. Jotenkin tosi maanläheinen ja lämmin vaikutelma tuli <3 Ja tosi kauniita ootte kyllä molemmat livenäkin!
  Tosi hyviä pohdintoja teillä myös oli tuossa Blogistaniassa mm. lihavan ihmisen roolista, haasteista (että pitää voittaa ihmiset puolelleen, koska moni suhtautuu aluksi varautuneesti) jne. Niihin pystyi samaistumaan tosi hyvin, kun on itse ollut aina tavalla tai toisella pyöreänsorttinen.

  0
 3. Tuli kyllä ensimmäistä kertaa ikinä Blogistanian jakso katsottua ja voi että, teistä sai jotenkin vielä paremman kuvan sitä kautta! Ihanan aidon oloisia naisia olette molemmat, yhdessä ja erikseen 🙂

  0
 4. Katsoin jakson ja kun puhuit koulukiusaamisesta ton pidemmän pätkän alkoi mua itkettää, koska se kuulosti aivan täysin samalta kun mitä itse voisin kertoa omista kokemuksistani. Ja totta puhut ei sitä ikinä voi täysin anteeksi antaa ja onhan se aina mielen perukoilla jollain tapaa.

  En ollut ikinä kuullut teidän puhuvan ja voi, että kun sulla on tollanen söpö leppoisa murre :D<3

  0
 5. Oon oikeesti NIIN ylpee teistä molemmista ja tästä teidän asenteesta! Perkeleen mahtavaa! Ootte olleet mieletön inspis miulle ja oon niin ilonen, kun sillon kerran sattumalta liikennevaloissa teihin törmäsin ja vaihdettiin pari sanaa (olitte menossa jonnekkin lounaalle tms). Toivon, et jonain päivänä opin ajattelemaan omasta elämästäni yhtä positiivisesti kuin te. m2L 4ever <3

  0
 6. tampuriini says: Vastaa

  Nyt on kyllä pakko kommentoida, että niin ihanan ja välittömän kuvan kun teistä molemmista on saanut MTL:n kautta, ja tietysti sinusta vielä tän uuden blogin kautta, niin olitte kumpikin aivan mahtavia blogistaniassa! Teillä on niin arvot kohdillaan ja vaikutatte todellakin ihanilta, rohkeilta ja hupsuilta ihmisiltä että ei voi muuta kuin olla iloinen että naisille ja tytöille on tarjolla teidän kaltaisia roolimalleja. Keep up the good work!

  0
 7. Kiitos kovasti, itsekin yllätyin kivasta jaksosta 🙂

  0
 8. Voi, niin mullekkin tuli! 😀 Kiitos kovasti.

  Mahtavaa, että osu ja uppos!

  0
 9. Ihana kuulla! 🙂 Kiitos!

  0
 10. Voi ei… Näinhän se on!

  Murre ei lähe multa koskaan 😉

  0
 11. Ihan mahtava kuulla! 🙂 Muistankin sut ja meidän pikakohtaamisen.

  0
 12. Kiitos tosi kivasta kommentista 🙂

  0
 13. Kerrassaan aivan i-ha-naa etta taa nakyi myos tanne Lontooseen (tervetuloa by the way!). Mahtava ohjelma ja ootte te vaan yhta ihania kuin muistinkin, oon teita tavannut Valtterissa ja blogikirppiksella pari kertaa (kuulin ettei Valtteriakaan ole enaa, siis mita mita mita??).

  Mimmi oot niiiin kaunis ja upee mimmi! Ja kuten aiemminkin joku totesi, toi sun murre on ihana <3

  Luv ya!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM