Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tervehdys!

 

Minä oon Mimmi ja aloitan nyt vierailevana blogina täällä Olivian puolella. Minut ja blogini on voinut bongata aikaisemmin jo tuolta Olivia Tykkää-blogien joukosta. Tämä PlusMimmi-blogini on vasta reilun neljän kuukauden ikäinen, mutta ennen PlusMimmiä olen kirjoitellut lähes neljä vuotta More To Love-nimistä blogia ystäväni kanssa, joten tämä blogimaailma on kyllä ehtinyt tulla minulle jo tutuksi. Olen siis 29-vuotias ja kotoisin Savosta, mutta nyt olen pitänyt kolme vuotta majaani Nummelassa ja asustelenkin täällä rivarissa avomieheni Matin ja mopsi-poikani Jyrkin (Jykä) kanssa.

Blogi on yksi tulonlähteistäni ja muuten työskentelen blogin kautta tulleiden projektien parissa, eli käytännössä siis yrittäjänä. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja, ylioppilas ja estenomi. Kauneusjutut ovat lähellä sydäntäni, joten niitä tulee näkymään myös täällä blogissani rutkasti. Toinen blogissani kovasti pinnalla oleva asia on muoti ja tietysti etenkin plussamuoti. Rakastan pukeutumista ja muiden pukemista yli kaiken, siksi minut voi bongata välillä myös stailaamasta etenkin plussakokoisia erilaisissa yhteyksissä. Kolmas eniten blogissani pinnalla oleva teema on matkailu, sillä rakastan myös reissaamista. Olenkin matkustellut elämäni aikana vaikka missä ja onpa tällekin syksylle luvassa jo ainakin kolme eri reissua! Blogini on siis kurkistus elämääni ja ikinä ei kyllä tiedä mitä tuleman pitää… Kysykäähän ihmeessä mikäli joku juttu vielä askarruttaa, vastaan mielelläni 🙂 Ja hei, kiva tavata! Mikäli törmäsit minuun ekan kerran, niin jätähän ihmeessä kommenttia kuka olet, niin ”tutustutaan” vähän paremmin ja toki teistä ”vanhoista” jo pidempään mukana roikkuneista olisi kiva kuulla jotain uutta!

Nyt kun tämä pakollinen itsensä esittely on hoidetty alta, niin pakko todeta, että voi elämä eilinen oli yhtä hässäkkää, mutta näinhän se aina muuton aikaan tuntuu olevan. Muutama ”vanha” postaus seikkailee näköjään vielä jossain, viimeisimpien kirjoitusten kommentit jättivät sitten kokonaan saapumatta ja osoitteetkin ohjailevat näköjään vielä vähän minne sattuu mutta eipä anneta sen haitata. Eiköhän nämä haasteet tästä pian selätetä ja voidaan keskittyä olennaiseen, eli tänne uuteen osoitteeseen ihan entiseen tahtiin postailuun. Onkin muuten hauska taas pitkästä aikaa päästä bloggaamaan WordPressillä, tämähän on onneksi minulle tuttu jo ennestään ihan useammasta yhteydestä, joten eiköhän tämä tästä ala lutviutua. Muutenkin tuntuu oikein raikkaalta olla täällä Olivian puolella ”vaihdossa”, toivottavasti juttunikin saavat tuulahduksen sitä vaihdossaolon rentoutta ja huolettomuutta 😉 Olen muuten viettänyt yhden elämäni upeimmista keväistä ihan oikeasti vaihdossa Sloveniassa 2009 ja se vasta oli aikaa se!

Mutta eipä kai minulla muuta, kuin että tosi kiva olla täällä! 🙂

0

0 Comment

 1. Ihan mahtavaa! Energistä ja ikimuistoista syksyä tänne uuden blogikodin puolelle. ♥

  0
 2. On hyvä juttu, että aloitat, että aloitat täällä.

  0
 3. Clementine says: Vastaa

  Moikka Mimmi ja onnea ”uudesta kodista” 😉 Tuli mieleen, kun nyt syksy on aina tällasta uudistumisen aikaa kun mm. moni aloittaa uuden työn etsimisen, niin oisko mitään postausideaa tyyliin ”plussakoot ja työhaastattelu/työpaikka pukeutuminen”? 😛

  0
 4. Jee, kiva että olet myös saanut muutettua! Onnea naapurikotiin, tulen lainaamaan vaikka suolaa tai maitoa joskus 😉

  0
 5. Hyvä että Bloggerin lukuluettelo ohjasi suoraan tänne, muuten olisin ihmetellyt miksei uutta lukemista ilmaannu 🙂 BLogimuutot on aina yhtä häslinkiä, mutta niistä selvitään 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 6. Kiitos kiitos <3 Samaa sinulle!

  0
 7. Olen aivan samaa mieltä 🙂

  0
 8. Kiitos kovasti! Tosi hyvä idis, minäpä pähkäilen! 😉

  0
 9. Olihan siinä tietysti omat haasteensa, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa…

  Mä tuun lainaamaan sulta sitten munia 😉

  0
 10. Hehe, mahtavaa.

  Juuri näin, aina on miljoona asiaa, joita ei edes tulis ajatelleeksi, ennenkuin pääsee postaamaan jne 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM