Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Glo Minerals- mineraalimeikit testissä.

 

Vaikka paljon olen meikkien kanssa elämäni aikana puuhastellut, niin silti on pakko myöntää, että meikäläistä eivät koskaan ole erikoisemmin mineraalimeikit sytyttäneet. Minua lähinnä vaan ahdistaa se ajatus niistä pöllähtelevistä vähän turhan hienojakoisista jauheista, jotka eivät couperosaan taipuvan ihoni punaisuutta peitä, vaikka kuinka lupaavat. Ehkä olen vaan testannut vääriä merkkejä, tai sitten ne eivät vain ole minua varten. Skeptisin mielin siis myös suhtauduin, kun minulle tarjottiin eräästä viestintätoimistosta Glo Minerals-merkin mineraalimeikkejä testiin. ”No voinhan minä testata” totesin ja jäin odottelemaan lähetystä, johon sain itse valita muutaman sarjan tuotteen.

Valitsin testiin tuon peitevoidepaletin, testerituubin meikkivoiteesta, poskipunan ja huulipunan. Lisäksi sain mukaan tuon suihkeen, jolla meikki lopuksi kiinnitetään iholle ja jota voi suihkia kasvoille muutenkin aina tarvittaessa.

Ihoni on monen mielestä ”täydellinen”, mutta on minullakin omat ongelmani, esim. juuri tuo ihon punaisuus. Minulla posket punoittavat olipa sitten kylmä tai kuuma. Jäin kerran mm. Matille kiinni huijauksesta, kun väitin käyttäneeni koiran jo lenkillä, mutta posket ei olleetkaan kirpsakasta talvi-ilmasta yhtään punaiset… 😉

Ensimmäisenä levitin toiselle puolelle kasvoja (kuvassa vasemmalla) peitetuotteet ja sitten meikkivoiteen. Ero toiseen puoliskoon on kyllä melkoinen!

Eipä punota posket enää! Aloitin itse asiassa meikkaamaankin vasta lukion toisella luokalla, kun kyllästyin siihen, että kaikki aina kommentoivat söpöistä punaisista poskistani… Ihastuin tuohon meikkivoiteeseen kyllä kovasti ja tällä meikkipohjalla tuli kuvattua mm. nämä, nämä ja nämä asukuvat ilman pohjan korjailua! Minähän en siis käytä koskaan puuteria ja en sitä myös tähänkään meikkiin lisännyt. Parasta ehdottomasti oli, että pohja ei tuntunut yhtään ”naamiolta” vaikka peittikin ihon virheet täydellisesti.

Myös poskipuna yllätti minut erityisen positiivisesti. Nappi sisälsi älyttömän määrän pigmenttiä ja sävy oli minulle juuri loistovalinta!

Jos poskipuna kerta ylitti odotukseni, niin huulipuna puolestaan alitti ne. Tuntuu, että nykyään sarjasta kuin sarjasta huulipuna on aina se ”varmin” valinta, mutta jostain syystä nämä punat eivät minulla päässeet oikeuksiinsa. Jostain syystä väriä sai hinkata huulille vähän turhan paksun kerroksen, olisin nimittäin kuvitellut että huulipunan pigmentti olisi yltänyt jopa poskipunan tasolle. No aina ei voi kaikesta tykätä ja joku, joka tykkää kevyestä väristä voi ihastua Glo Mineralsin huulipunaan totaalisesti!

Lopuksi suihkautin kasvoille vielä tuota kasvosuihketta ja meikki oli ripsaria ja kulmia vaille valmis.

Eipä pöllähdelleet yhtään, vaikka mineraalimeikkejä ovatkin! Voin suositella lämpimästi  etenkin tuota meikkivoidetta ja poskipunaa, jotka sopivat kuivuuteen taipuvalle iholleni huomattavasti paremmin, kuin aiemmin kokeilemani puuterimaiset mineraalimeikit.

Miltäs näyttää? Muita skeptisesti mineraalimeikkeihin suhtautuvia linjoilla? 😉

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Käytin itse jokin aika sitten Lily Lolon mineraalimeikkejä ja olin niihin tyytyväinen siihen asti, kun iholla ei tosissaan ollut mitään muuta peitettävää kuin punertavuus. Kun iho sitten räjähti niin eihän niistä ollut enää mitään peittämään… Nyt kun iho on taas kunnossa niin voisin kokeilla taas 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 2. Samainen punoitusongelma täällä! Lopputulos on kyllä loistava. 🙂

  0
 3. Mä sain tosta sarjasta poskipunan ja huulikiillon, ne oli superhyviä, yllätyin ihan. Pitäisi kokeilla ehdottomasti tota meikkivoidettakin, vaikka oon joskus vannonut ettei mineraalijuttujamun naamaan enää ikinä. Tosin nyt tarvisin jonkun finnit veks täsmätuotteen, syksyn tulo yllätti naamani.

  0
 4. Lily Lolosta olen kuullut paljon hyvää, täytynee joskus testata. Eikö niillä ollut se hyvä, että sai tilattua niitä sampleja just kokeiluun? 🙂

  0
 5. Äläpä!

  Tuo punoitus on aika yleistä, vaikka muuten iho olisikin ”täydellinen” 🙂

  0
 6. Olisi siis pitänyt valita huulikiilto, mutta jostain syystä oon tykästynyt noihin huulipuniin viime aikoina paljon enemmän ja niitä on tullut myös kovasti käytettyä. Meikkivoide oli tosi positiivinen yllätys, voin suositella, vaikka mineraalimeikkivihaaja oletkin 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM