Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Forever 21:lta tilaaminen

 

Apuja Forever 21:n nettikaupasta tilaamiseen on kovasti toivottu, joten tässä aivan oma postauksensa aiheesta!

Forever 21 nettikauppa toimittaa siis myös Suomeen ja edullisten hintojen lisäksi tuolla on myös todella nopea toimitus. Usein paketin tulo kotiin ei ole kestänyt kuin muutaman päivän. Forever 21 myy myös plussakokoja ja itse olen heidän kokohaarukassaan suunnilleen kokoa 2XL tai 3XL. Housuista minulla on kokoja 16, 18 ja 20, mutta pääsääntöisesti tuo 18-koko on minulle tällä hetkellä sopiva. Muutenkin vartalolleni parhaat farkut saan F21:lta 🙂 Nämä tilausohjeet pätevät siis ”normaalipuolelle” ja plussapuolelle ja toki kaupoista voi tilata myös ristiin. Suosittelen tsekkaamaan myös edukkaat korut, kengät ja laukut!

Tärkein huomio nettikaupassa on tehtävä jo heti alkuun, sillä tarkista, että tuolla oikeessa yläreunassa on tuo EU-lipun kuva, nimittäin muuten oot ”väärässä” F21 kaupassa ja et saa tilattua tuotteita kotiin. Ikävää tuossa EU-kaupassa on se, että esim Jenkkinettikaupassa valikoima on niiiiin paljon parempi ja joskus kidutan itseäni tutkimalla myös sitä puolta…

Plussakoot (eli F21:n oma huikee plussamallisto) löytyy tuolta”Plus sizes”-kohdan alta. ”Plus sizes”-kohtaa klikkaamalla pääsee plussamalliston etusivulle ja voi aloittaa vasemmasta reunasta tuotteiden selailun…

Sopivan tuotteen löydyttyä voit tarkastella tuotetta klikkaamalla pientä kuvaa, jolloin tuote ja sen tiedot avautuvat omaksi sivukseen. Tuotteesta löytyy tältä omalta sivultaan kuvat melkeinpä joka kulmasta, kuin myös värivaihtoehdot ja mitat. Koot ovat siis jenkkikokoja, joten niissä kannattaa olla tarkkana. Kun olet valinnut tuotteen koon ja värin ja klikannut tuota keltaista ”Add to your bag”-namiskaa, tuote siirtyy ostoskoriin ja näkyy oikeassa yläkulmassa tuolla ”My bag”-kohdassa.

Kun painan tuota oikean yläkulman ”My bag”-kuvaketta pääsen ”ostoskoriin” jossa tuote minulla jo onkin. Voin jatkaa ostoksia painamalla ”Continue shopping” tai jos olen jo tilaillut tarpeeksi, painaa keltaista ”Checkout”-nappia jolloin pääsen itse tilausvaiheeseen.

Jos tilaan ekaa kertaa, joudun tässä vaiheessa rekisteröitymään sivulle kokonaan uutena käyttäjänä. Kannattaa olla erityisen tarkkana tietojen ja etenkin sähköpostiosoitteen kanssa, sillä saat sähköpostiin tärkeät tiedot joista voi mm. seurata paketin liikkeitä.

Näiden tietojen syöttämisen jälkeen olet onnistuneesti luonut käyttäjätunnuksen ja kirjautunut sisään. Jos sinulla on alennuskoodi syötä se tässä vaiheessa tyhjään kenttään ja paina apply. Kun kaikki on valmista, paina uudelleen keltaista ”Check out”-nappulaa, jolloin pääset kohtaan jossa syötät osoitteen johon paketti toimitetaan. Tässä vaiheessa kannattaa olla erityisen tarkkana, sillä näiden tietojen mukaan paketti tulee sinulle kotiin. Kun olet valmis, paina uudelleen keltaista ”Check out”-nappia.

Valitse toimitustapa (postikulut Suomeen ovat 6€, mutta yli 75€ tilauksilta ilmaiset) ja paina taas keltaista ”Check out”-nappia.Tämän jälkeen valitset maksutavan, luottokortit (Visa tai Mastercard) ja PayPal ovat ainakin omissa tilauksissani toimineet moitteetta. Myös Visa electronia kannattaa kokeilla syöttämällä kortin tiedot Visa-kenttään. Onnistuneesta tilauksesta saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Paketti saapuu perille yleensä alle viikossa ja tulee tosiaan UPS:n kautta ihan kotiovelle. Paketin matkaa saa seurailla klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa koodia, joka kertoo tarkasti myös paketin arvioidun saapumisajan ja onko paketti pysynyt aikataulussa jne.

Tulleja ei tilaukseen siis tule, koska tuolta EU-nettikaupasta tuotteet tulevat EU:n sisältä. En myöskään osaa vastata kuinka palautus toimii, koska en ole koskaan palauttanut mitään mitä olen tilannut.

Ja eikun tilaamaan 🙂 Jos ilmeni jotain kysymyksiä niin laittakaapa toki tulemaan, yritän vastata niihin parhaani mukaan.

Oottekos tilailleet F21:lta?

Kuvat kaapattu F21:n sivuilta.

1+

0 Comment

 1. Tilattu on monta kertaa ja hintalaatusuhde on kyllä kohdallaan! Miehellekin näytin sivuston ja nykyään varmaan puolet vaatteista on Forever21 -merkkiä. Ihan paras kauppa! Ja löytyy halvalla kaikkia ihania pluskoon vaatteita. :))

  0
 2. Ah ihanaa, vihdoin! Itsehän uskaltauduin sen sun ASOS-postauksenkin jälkeen vihdoin tilaamaan sieltä vaatteita, ainoana erona, että sain oman pakettini Itellan kautta enkä sen lähettipalvelun minkä postauksessa mainitsit. 😀

  Nyt voisin sitten kokeilla F21:stä :3 Olen ruvennut uskaltautumaan tilaamaan vähän muualtakin PayPalin ansiosta, kun yleensä olen tyytynyt H&M:n plussamallistoon tai Ellokseen.

  0
 3. Minttunen says: Vastaa

  Itse en ole koskaan tilannut Forever21:lta mitään, usein kyllä käynyt ihastelemassa vaatteita. Tilaaminen on siihen sitten kuitenkin jäänyt, kun en ole osannut päättää mitä kokoa tuolta tilaisi. Vastaavatko kokoaan yms. Mitä kokoa suosittelisit vaatekokoa joko 50/52 tai 52/54 käyttävälle? Housukokoni on valmistajasta/mallista riippuen 50, 52 tai 54 ja yläosasta taas menee valmistajasta/mallista riippuen 48/50 – 52/54.

  0
 4. Itseasiassa ompa hyvinkin tullut tilailtua, ja nimenomaan MTL-blogin kautta tuli tämä nettisaitti tutuksi. 🙂 Silloinen(kin) tilausohje-postaus oli tosi selkeä kuten tämäkin!

  Itellä kyl käynyt niin että housuissa koot vaihdellut paljonkin! Jos materiaali on stretch, niin pienempi koko riittää, ja jos kuvauksessa ei erikseen lue että stretch, niin on otettava isompi koko.. Onpas myös käynyt niin että värit on olleet ihan vääristyneet netin kuvissa kuin mitä paketista ilmaantui. Mutta en oo minäkään koskaan mitään palauttanut, kun siihen en oo saanut ohjetta. :’D

  0
 5. hyvät ohjeet! jotka pätee kyllä mm. New Lookiin jossa pitää myös muistaa mm. tuo EU-lipun kuva. vielä en oo Forever21:sta tilaillut mitään mutta Dublinissa kävin kaupassa sovittelemassa vaatteita. vähäsen kyllä kaipasin tänne suomeenkin New Lookia ja Forever21:a ihan kauppoina. se oli niin ihana kerrankin päästä hypistelemään kaikkia hienoja vaatteita vaatekauppaan.

  0
 6. Oon aivan samaa mieltä! 🙂 Tuolta löytyy myös jotain samoja juttuja, joita saattaa löytää Suomesta joistain liikkeistä! Hassua 😀

  0
 7. Noniin, eli varmaankin vaikuttaa se, asuuko ”lähettien kulkualueella” 😀 Vai vähän kauempana, en tiedä! Kiva, että meni kuitenkin kaikki ihan ok 🙂

  PayPal on kyllä niin paras!

  0
 8. Hmm, sanoisin, että se 3XL olisi sulle. Tosin joistain pienimmistä malleista ei välttämättä mene se. Mullakaan ei välttämättä mee jotkut takit (esim farkku) 3XL kiinni. Noilla on aika pienet koot plussamallistossa 🙁

  0
 9. No hyvä, että näistä on ollut hyötyä! Näitä toivotaan aina niin kovasti 🙂

  Joo sama mulla. Sekä kokojen, että värien kanssa.

  Palautuksessa on se ongelma, että joutuu maksamaan ite postit, jollon tulee heti helposti 20€ hintaa ”lisää” joten järkevintä myydä vaikka eteenpäin ne hutiostokset.

  0
 10. Joo, minulla on New Lookistakin tulossa vastaavanlainen ”opastuspostaus” 🙂

  F21 on kyllä PAHA! 😀

  0
 11. elikkä jos tilaan tosta ”väärästä kaupasta” niin siis tuleeko ne vaatteet yms kuitenkin suomeen ja voin hakea ne jostain muttei tuu kotiovelle vai?:D

  0
 12. Kun olin saanu tunnistettua sen visa tilin niin toi sivu heitti sen takas siihe payment kohtaan ja mitään maksutapaa ei yhtäkkiä ollukka valittu vaikka just tunnistauduin. My accountissa ei näy tilauksia eikä s postissa vahvistuskirjettä! Ärsyttävää mitä teen? Vastaisitko nopeasti kun haluisin tänää viel tilata 🙂

  0
 13. elikkäs siihen asti tilaaminen sujui hyvin kunnes piti täyttää se payment osio ja siinä valitsin siis visan ja täytin ne kohdat ja sitten tunnistauduin pankissa. Sitten kun tunnistautuminen oli ok niin sieltä pankin sivulta kone heitti minut takaisin forever 21 sivulle, jossa näkyi etten ollut valinnut mitään maksutapaa ja kaikki kentät olivatkin tyhjiä. My account kohdassa ei näy tilauksia eikä s- postiin ole tullut vahvistus kirjettä. En uskaltaisi kauhean moneen kertaan kokeilla täyttää maksu kohtaa, koska ettei mene moneen kertaan tilausta niin osaat kertoa olenko nyt tilannut vai mistä voisi johtua ettei tilaus ole lähtenyt ?

  0
  1. Ohhoh, aika erikoista! Sinuna odottelisin nyt jonkun aikaa (tyyliin huomiseen) ja seurailisin tilannetta, mutta jos ei sieltä tule viestiä (tilausvahvistusta) niin ei varmasti auta kuin tilata uudelleen!

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Hei, miten tässä kävi? Saitko vaatteesi silti? Itselläni kun kävi aivan sama homma!

   0
   1. Nimetön says: Vastaa

    Sama juttu täällä! En nyt sitten tiedä tuleeko sieltä vaatteita vai ei..

    0
    1. Minulla on joka kerta tullut sieltä varausvahvistus sähköpostiin (tsekkaa myös roskaposti) ja jos ei ala kuulua, niin sitten uutta tilausta vetämään! 🙂

     0
     1. BLÄÄÄ says:

      sama ongelma, onko jollain vastausta ongelmaan??? AUTTAKAAA

      0
     2. TILASIN KAHTEEN KERTAAN eikä vieläkään tullut vahvistusta. Pyysin apua f21 live chatista, mutta kehoitti vain tarkistamaan tilin. Olen tekemässä uutta tiliä, koska en löydä MITÄÄN virhettä. Huoh.. alkaa pikkuhiljaa vituttaa

      0
     3. Nimetön says:

      Hei. Onko tähän löytynyt apuja sillä olen yrittänyt jo useaan kertaan, eri koneilla tehdä tilausta ja tähän saamiseen on tilaus kaatunut 🙁

      0
     4. Mä en valitettavasti osaa auttaa, kun mulla ei oo koskaan tullut tämmöstä! :/

      0
 14. Anonymous says: Vastaa

  Hei olisiko sulla tietoa enemmän noista vaatteiden koista, jotenkin epäilyttää aina ulkomaalaiset kaupat siinä suhteessa että onko vaatteet kovin pieniä. Eli normaali kokoni on L tai 40-42, kannattaakohan siis tilata tuolta plus sizes kohdasta vai olisiko large koko vaatteista ihan käypä? 🙂

  0
  1. On enemmän mallikohtaista, joten löysemmistä malleista sulle menee varmasti L. Tuo F21:n plussamallisto on ”junior plussaa”, eli pienempää, kuin normaalisti, joten sieltä kannattaa esim se XL-kokokin kyllä tsekata 🙂

   0
 15. Anonymous says: Vastaa

  Miten onnistuu Visa Electronilla tilaaminen, onko kukaan kokeillut? Itsellä kyseinen kortti käytössä ja haluaisin tilata vaatteita, mutta en tiedä hyväksyyköhän sivusto sen maksutavaksi?

  0
  1. Yleensä onnistuu, jos olet hyväksynyt Visa Electronin käytön nettiostoissa. Sen voi kokeilla laittaa ihan siihen Visan kohtaan, jos omaa Visa Electron-valintaa ei ole 🙂

   0
 16. Mitä noihin address name ja address 2 tulee?

  0
 17. Nimetön says: Vastaa

  Voiko pankkikortin kanssa maksaa?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM