Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinkki Berliiniin : Park Inn Alexanderplatzin terassi

Mikäli mielit tutkia Berliiniä ja sen lähialueita lintuperspektiivistä ja TV-tornin 12€ pääsymaksu tuntuu turhan suolaiselta, suuntaa Park Inn hotellin terassille Alexanderplatzille aivan TV-tornin tuntumaan. Hotelli kuulemma itsessään on ilmeisesti parhaat päivänsä jo nähnyt, mutta näkymät terdeltä yli Berliinin ovat kyllä komeat. Neljän euron sisäänpääsymaksun siivin voit hengata ja nautiskella juomia aurinkotuoleissa 40. kerroksessa. Hissi ei mene ihan huipulle asti, joten varaudu nousemaan pari kerrosta portaita omin voimin. Ilmeisesti tuolta voi tehdä myös jonkunlaisen hypyn, mutta me jätettiin tällä kertaa hyppäämättä. Oppaamme Maiski oli käynyt tuolla myös talvella ja silloin tunnelma siinä glühweinia siemaillessa oli ollut kuulemma vieläkin parempi. Miinusta siitä, että terde on aika pieni ja ylhäällä ei ole WC:tä.

Park Inn Alexanderplatz
Alexanderplatz 7  
10178 Berlin


0

0 Comment

 1. Aivan upeaa!
  Ja sellainen kysymys tuli mieleen, että käytätkö mekkojen/hameiden alla mitään shortseja tai vastaavia? Itsellä nimittäin menee reidet samantien vereslihalle, jos alla ei ole sukkahousuja/leggingsejä plus alushametta jottei helmat nouse korviin. Lähinnä siis mietin että jos sinulla on vastaavanlaista ongelmaa koskaan ollut, niin onko siihen mikään auttanut?

  Kiitos nam. ♥

  redheadsdollhouse.blogspot.com

  0
  1. Käytän yleensä Piruetin pyöräilyhousuja, toisinaan en käytä mitään. Eli niitä voin kyllä todellakin suositella ja eivät yleensä vilku tuolta alta, mutta ei pääse myöskään vilauttelemaan + tukevat tosi hyvin mahaakin 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Oot upee :O

  0
 3. Hei kiitos vinkistä, tuonne pitää seuraavalla reissulla suunnata. Viimeksi en käynyt missään näköalapaikassa juuri hintojen vuoksi.

  0
  1. Joo, tuo oli itsellenikin uus tuttavuus, mutta tuolla oli tosi kohtuullinen hinta siitä, että pääsi ihailemaan maisemia ja minusta oli hauska, että näki tuon TV-tornin kuitenkin ja sai siitä kivoja kuvia 🙂 Ainut vaan, että aika pieni on tuo terassi!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM