Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Matka-asu

Matkaa on jo kolme yötä takana ja yksi edessä, huomenna lennetään siis takaisin Suomeen! Tämän näköisenä matkalaisena pakkauduin ensin autoon ja myöhemmin lentokoneeseen sunnuntaina, kun koneen nokka osoitti kohti Visbyä. Mulle matkustaessa tärkeintä on ehdottomasti mukavuus, mikään vaatekappaleista ei saa ahistaa yhtään, joten yleensä päälle päätyy legginssit, tunika ja joku neule. Saattaa olla, että lauantaina sydän jätti yhen lyönnin väliin, kun tajusin survoneeni tuon neuleen (50% silk, 45% cotton, 5% cashmere), jota ei saisi pestä edes koneessa, epähuomiossa kuivausrumpuun. No onneksi se selvisi pyörityksestä kunnossa ja yhteiselomme saa luvan jatkua!

Neule / Cardigan DKNY Cozy (M/L)
Tunika / Tunic Finnwear + (XXL)
Hiihtarit / Leggings 2nd hand / H&M (L)
Kassi Jenkeistä
Kengät / Shoes TOMS (9,5)


Nyt meidän matkaseurue taitaa ottaa vuokra-auton keulan kohti Visbyn muurien ulkopuolta ja suunnata tutkimaan Gotlantia vähän kauempaa! Palaamme asiaan taas…

Ps. Mitä ajatuksia herättää tuo hiihtarien paluu? Minusta nuo tuntuu leggingssien jälkeen kivalta vaihtelulta! 😉  

Tunika blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Tuo cosy on ihania. Oma suosikkiasu näin syksyllä.

  0
  1. Joo, Cozyt on kyllä joka pennin arvoisia! Harmittaa, etten ostanut useampaa, kuin mustan ja harmaan Jenkeistä. Joku esim viininpunainen väri olis ollut niiiin kiva syksyyn!

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Hei, olen niin samaa mieltä, että lentämiseen mahdollimman mukavat ja kiristämättömät vaatteet. Itselleni tärkein lentovaruste on polvivillasukat vedon takia. Olen seurannut pitemmän aikaan blogianne ja siitä rohkaistunut tilaamaan isoja kokoa ulkomailta ja olen ollut todella tyytyväinen. Toivottavasti, et loukkaannu seuraavasta mutta kiinnitin jo huomiota Olivia videossa ja nyt tästä kuvauksesta et sinulla on väärän kokoiset rintaliivit ja tulevat silloin rajoineen rumasti läpi vaatteista. Muistelen, että olette joskus suositelleet Change liikeitä? Itse kokeilin pariin otteeseen kyseistä liikettä (ihan halvemman hintatason takia) ja en ollut tyytyväinen palveluun (ei asiantuntevaa-> toivat vääriä kokoja) sekä tuotteiden laatuun. Tämän harhahypyn takia palasin Funky Ladyn Fredan asiakkaaksi (jossa isoin valikoima povekkaille). Hintataso on aika hurja, mutta laatu ja asiantuntevuus ihan huippua 🙂 Suosittelen kaikille kokeilemaan. Mutta jokatapauksessa kiitos tästä blogista, joka on helpottanut minun elämää löytämään kauniita isojen kokojen vaatteita ja pukeutumaan rohkeammin.

  0
  1. Kiva, että olet löytänyt uusia vaatteita ja ulkomaisia nettikauppoja 🙂

   Itse olen vähän eri mieltä tuosta rintsikka-asiasta, mulla Changet ovat palvelleet aivan loistavasti. Itsehän en ole kovin povekas, vaikka olenkin isokokoinen ja itseasiassa kuvassa päällä olevissa lemppariliiveissä on ongelmana se, että pesussa hävitin irrotettavan toppauksen, jota siis käytän ainoastaan toisessa kupissa tasapainottamassa rintojen kokoa. Että tulipa nyt tämä eripari-asiakin täällä sitten esille 😀 Lisäksi tuossa Olivia-videossa meni vähän nuo omat vaatteet vasta paikan päällä uusiksi, joten ehkä en olisi pukenut alle tuota yläosasta kireää mekkoa, jos olisin tämän ennakkoon tiennyt mutta eipä sille voi enää mitään 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Apua eikö sun oikee nimi ookkaan Mimmi? Oon ihan järkyttynyt 😀 Jos koet sopivaksi paljastaa oikean nimesi, niin please do! En tiedä miten saan jatkossa yöni nukuttua rauhassa 😀

  0
  1. Ei ole passissa Mimmistä mainintaa, mutta se on sen verran vakiintunut juttu, joten mennään sillä. Mistä tämä muuten tuli taas vaihteeksi esille? 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Pepin blogista 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM