Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkumusta XL-kokoiselle

En tiedä voidaanko puhua enää pikkumustasta, kun koko liikkuu XL:n suuremmalla puolella, mutta siltikin astetta tyylikkäämpi LBD on ollut minulla hakusessa jo hetken. No nyt sitten surffasin Nanson aleja läpi ja siellä oli Katri Niskasen Nansolle suunnittelemat Salli- ja Elsa-mekot hyvässä alennuksessa.

Tuo Salli-mekko näyttää ainakin tosi hyvältä Tyyliä metsästämässä– Veeran päällä ja hehkuttipa nainen mekkoa kovastikin, muunmuassa matsku on kuulemma sopivan paksua ja laadukasta, kuten Nanson koltuissa usein on tapana. Nanson vaatteista XL tai XXL on ollut mulle yleensä hyvä koko, joten näistä kaunottarista voisin ihan tosissani harkita jompaa kumpaa korvaamaan tuon huutavan pikkumustavajeeni. Tuosta Sallista olisi kyllä saatavilla myös upea tummanvioletti väri

Sallissa (kuvassa vasemmalla) pidän erityisesti tuosta biker-rotsi tyyppisestä vetskarista, joka tuo vielä lisää ryhtiä ja jujua tuohon ennestäänkin melko skarpin oloiseen mekkoon. Elsa (kuvassa oikealla) puolestaan on juuri sopivan rento, mutta kuitenkin tarpeeksi asiallinen taipumaan oikein asustettuna sekä arkeen, että juhlaan.Mitäpä tuumaatte, Salli vai Elsa, vai eikö kumpikaan? 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


1+

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Minusta tuo Salli on ihan sinun näköisesi. 🙂

  0
  1. No niin minustakin 🙂

   0
 2. Mä löysin oman täydellisen ”pikku”mustani jo viime vuonna kevättalvella Seppälästä ja vieläpä sieltä ”normaalilta puolelta”. Justiin semmonen asusteilla eri tilaisuuksiin muokattavissa oleva 3/4 hihainen ja hyvin muotoon ommeltu, joka antaa myös aika paljon anteeksi leikkauksillaan. 🙂 Eikä ollut muistaakseni edes hinnalla pilattu (aika kultaa muistot)… 😀

  Mutta noista kahdesta valitsisin Elsan, miellytti kyllä heti silmää!

  0
  1. Ohoh! Joskus ”normipuolelta” tekee kyllä tosi hyviä löytöjä 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  salli ! 🙂

  0
 4. Anonymous says: Vastaa

  XL-kokoiselle en itse suosittelisi kumpaakaan. Leikkaukset eivät ole pyöreämpää vartaloa imartelevia. Nättejä mekkoja ovat toki kumpainenkin, mutta varsinkin jos on vatsaa, peppua ja suuremmat rinnat (puhumattakaan siitä, että omaisi kaikki kerralla) niin ei toimi. Tai toki toimii varsinkin jos ei itse välitä asiasta, mutta henkkoht olen sitä mieltä, että meille XL-kokoisille on kauniimpiakin ja paremmin istuvia vaihtoehtoja. Miksi turhaan lähteä korostamaan vartalon ”huonoja” puolia, kun voi korostaa vain niitä hyviä?

  0
  1. miksi vatsa, peppu tai suuremmat rinnat olisi huonoja puolia? ’radikaali’ ajatushan on (jonka itse olen ainakin huomannut mimminkin kirjoituksissa ja asukuvissa) ettei meidän läskien tarvitse pukeutua ’imarteleviin’ vaatteisiin vaan ihan miten huvittaa!

   ja itse mekkovalintaan, Salli miellyttää mua enemmän. siinä on asennetta :D.

   0
  2. Stu tässä jo kiteyttikin ajatukseni. Minusta sitäpaitsi tuo Salli näyttää aivan upealta pyöreän Tyyliä Metsästämässä-Veeran päällä 🙂

   0
  3. Nimetön says: Vastaa

   Aivan samaa mieltä,ei tulisi mieleenkään ostaa kumpaakaan mekkoa,kun tosi nättejä on olemassa vaikka kuinka paljon! No, en ostaisi,vaikka olisin hoikempikin,tosi synkkiä ja vanhanaikaisia!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  ASOS Curve on katsomisen arvoinen paikka, esim. http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2527908 tai http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2759879. Muitakin kivoja mekkoja löytyy.

  0
  1. Joo, ASOSilta on löytynyt kyllä mekko jos toinenkin, vähän jopa liikaakin… 😀

   0
 6. Olen eri mieltä edellisen Anonyymin kanssa juurikin, koska olen nähnyt mekon Veeran päällä. Tuolla leukkauksessa tule upea vyötärö, rinnat pysyvät ”kohdillaan” ja sääret näyttävät vielä extra-upeilta. Vastaukseni on siis Salli. 🙂

  0
  1. Jep! Sinäpä sen sanoit! <3

   0
  1. Itsekin noita kahta vertailleena kallistuin Sallin puoleen 🙂

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Salli on ihana, mutta ainakaan minulle se ei käynyt XXL-koossa. Liian pieni. Olen kokoa 46.

  0
  1. Joo, tämän kommentin luettuani en uskaltanut enää tilata sitä 😀

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Täältä ja Veeran (Tyyliä metsästämässä) päältä Sallia niin paljon ihailleena, piti mun käydä tänään se ostamassa itselleni. Ja XL-kokoinen istui täydellisesti ja näytti omasta mielestäni tosi kauniilta. Joten suosittelen Sallia. 🙂

  0
  1. Mahtava kuulla. Mitä kokoa muuten olet normaalisti? 🙂

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   No mitähän kokoa mä olisin? 😀
   Ehkä tuo XL on aika lähellä. 46.
   Vaikea sanoa, kaikki vaatteet vähän erikokoisia.
   Tuo Salli on siitä kiva, että kun se materiaali joustaa, niin koko on hieman armeliaampi. Mutta XL oli itselleni just passeli, oon tällainen tasaisesti lihava, ei mitään erityisen suurta kohtaa, mutta ei pientäkään. 😀

   -Päivi

   0
 9. Anonyymimuumi says: Vastaa

  Lämpenen enemmän Elsalle, koska se sopii omaan tyyliini paremmin. Kummatkin ovat ihan ok, mutta ei ehkä niin juhlallisia kuin esim. häihin laittaisin. Onneksi tosin asusteilla saa myös lisättyä juhlavuutta. Kuolasin Asoksen curve-linjan mekkoja itsekin, mutta sain juuri ja juuri pideteltyä itseäni ostamasta jälleen uutta LBD:itä kaappiin.

  Itse ostin kesän juhlia varten tämäntyyppisen mekon (http://www.asos.com/ASOS-Curve/ASOS-CURVE-Mini-Dress-In-Lace/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2832577&cid=9577&Rf900=1465&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black) Dorothy Perkinsiltä Kardashian valikoimsta. Eipä ole aikoihin pelkkä mekko saanut tuntemaan oloani seksikkääksi. Käsittääkseni puhumani Kardashian musta pitsimekko on jo loppuunmyyty, mutta onneksi samantyyppisiä on paljon liikkellä. 🙂

  0
  1. En itse laittaisi mustaa häihin muutenkaan, vaikka tuo sinun ostama pitsimekko onkin varmasti upea, mikäli on siis tuon kuvan tyylinen 🙂 Joo ne Kardashianien suunnittelemat meni kyllä kuumille kiville! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM