Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bloggaajien Muotikirppis over and out!

Taas sen järkkäsin, nimittäin Bloggaajien Muotikirppiksen viime sunnuntaina. Tämä oli nyt jo neljäs vai viides kerta. Kaikista mukavinta on ollut pitää kirppis ulkona Kukontorilla, mutta koska koko tori on tällä hetkellä remontissa, ei mahdollisuutta tähän ole nyt vuoteen ollut. Siksi aina vapaan liiketilan ilmaantuessa on iskettävä kiinni. Onneksi tällä kertaa tuossa oli tuplaneliöt viime tilaan verrattuna, viimeksi nimittäin meinasi tulla hieman ahdasta…

Se fiilis, kun purat niitä kamoja pöytään kamalan säädön jälkeen ja ulkona alkaa olla jo piiiiitkä jono! Se on aina vähintään yhtä jännittynyt mitä varmasti teilläkin siellä ulkona 🙂

Kauppakeskus Forumille avautui viime viikolla Instagram ja samalla potkaistiin käyntiin Mysteeribloggaaja-kisa, eli yksi suosittu bloggaaja liittyy uutena Forumin bloggaajatiimiin, veikkaa oikein (aikaa enää huomiseen) ja voita lahjakortti Kauppakeskus Forumin Facebookissa. Vinkkiä voi katella Instagramista ja siellä se Mysteeribloggaaja piilottelee myös vaatekasan takana ;D

Tosiaan, kuten kerroinkin, meinas olla hieman hässäkkää valojen kanssa, joita ei siis ollut, ennen tapahtumaa ja koko kirppiksestä meinas tulla sokkokirppis (olisko tässä potentiaalia?!). No onneksi saatiin työmaavaloja lainaan 😀

JONO!

Peppiä jännitti, kun rynnitte ostoksille 😀

Ihana ja supernäppärä Outi, jonka pöytä oli järjestelty aivan viimesen päälle… Itsestäni ei voi sanoa samaa 😀

NFV-Emmikin oli myymässä ja myynnissä oli esim. tommonen pähee punanen rotsi 😀 Toivottavasti nainen alottais taas pian bloggaamisen, on ikävä ja vanhojen juttujen lukeminen alkaa jo vähän kyllästyttää!! 

 Kaikki meni taas tosi hyvin, joten eiköhän kirppistä järkätä Forumissa taas jatkossakin 🙂 

Tekikö joku teistä kivoja löytöjä tuolta?


0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM