Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Weekend

Perjantai-ilta meni ensin parin tunnin päiväunilla ja myöhemmin nuotiolla yömyöhään porukalla istuskellessa. Siihen päälle olikin sitten hyvä vetäistä 12h yöunet. Mistä tätä unta oikein riittää? 😀

Lauantaina ei jaksettu kammeta itseämme millään kauppaan, joten koottiin iltapiknik-eväät asioista, joita kotoa jo valmiiksi löytyi. Lämppärit on aina hyvä vaihtoehto tässä tilanteessa, yleensä pakastimesta löytyy aina leipää ja kaapeista edes jotain täytteitä.


Piknik-korin pääväri tais tällä reissulla olla vihreä 😀

Iloinen Jykä piknikillä 🙂

Kajarista pauhasi Timi Lexikonin Sinä, minä & musa, jonka ostin iTunesista ja levy päätyikin tehosoittoon heti. Uutena lempparina levyltä ”Siivet auki”-biisi, jossa kehotetaan jahtaamaan niitä omia unelmiaan 🙂

Oli kiva nauttia lämpimästä illasta, hyvästä musasta ja ihan olla vaan.Sunnuntai meni myös ruokatreffien parissa, kun treffasin illalla entistä luokkalaistani, kämppistäni ja vaihtokamuani, eli ystävääni Suvia Bravuriassa pastan ja elämän suurten kysymysten äärellä. Oon kirjotellut välillä MTL:n puolella ystävyyssuhteista ja siitä, kuinka maailma aina tuntuu vievän mukanaan ne minulle tärkeät ystävät, mutta silti joidenkin kanssa juttu luistaa, vaikka ei olisi nähty vuoteen ja välissä olisi toisinaan ollut monta tuhatta kilometriä. No Suvi on yksi näistä ja suuntaapa nainen taas ulkomaille kohti uusia haasteita, mutta meidän ystävyys se vaan kestää. 🙂 Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget – I agree!


Mitenkäs teidän viikonloppu? Kai oli mukavaa, tai edes lepäsitte? 🙂 

Translation: My weekend was lazy but nice. Saturday I went to picnic with my boyfriend and pug and yesterday I met my friend 🙂Radio, oliivit ja kuvissa näkyvät karkit blogin kautta saatu. 

 

0

0 Comment

 1. Ihana Jykä <3 🙂
  Tosi kiva viikonloppu; perjantaina mentiin Haagaan katselemaan alppiruusuja Phodopuistoon, lauantaina olin vammaisjärjestön järjestämissä Bahamabileissä ja sunnuntaina juhlittiin miehen synttäreitä vadelma-mariannekarkkirouhepersikkatäytekakulla 😛

  0
  1. Eikö oo 🙂

   Bahamabileet kuulostaa loistavalta, kuin myös tuo kakku!

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  miten tutustuitte pepin kanssa?

  0
  1. Netistä tiedettiin toisemme ja sitten kun muutin Helsinkiin 2003 tutustuttiin kunnolla, eli kymmenen vuotta sitten 🙂

   0
 3. Ihana kuva Jykästä! 😀

  0
 4. Voi Jykä on kyllä niin ihana <3

  Emmi L.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM