Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

San Jose Sharks vs. LA Kings

Vai että semmonen parin päivän blogitauko… Sattui nimittäin käymään niin, että jätin sen adapterin edellisen hotellin seinään kiinni ja akku päätti sitten läppäristä loppua. 😀 No tänään löydettiin vihdoin uusi adapteri ja nyt on taas akku täynnä virtaa, jes. Toivottavasti muistan huomenna pakata myös adapterin matkaan, kun taas vaihdetaan majapaikkaa…

Viime päivinä on touhuttu todella paljon, tosin tänään otettu taas vähän rennommin. Mulla on reissukuvia ja asuja yms. varastossa tosi paljon, mutta aika tuntuu silti kuluvan mieluummin tuolla ulkosalla oleskellessa, kuin täällä hotellihuoneessa näpytellessä. Saatte siis reissukuulumisia varmasti kotisuomesta vielä monen viikon ajan.

Tässä kuitenkin Matin puhelimesta imaistut kuvat NHL-pelistä, joka oli meidän alkuperäisellä TO DO-listalla. Haaveissa oli päästä Anaheim Ducksin peliin, mutta koska ne pirulaiset meni tipahtamaan just kun päästiin tänne, niin jouduttiin tyytymään ”kakkosvaihtoehtoon”, eli San Jose Sharksiin, jossa maalivahtina taituroi Antti Niemi. Ostettiin liput netistä perjantai-iltana ja ne tärähtivätkin sähköpostiin muutaman minuutin päästä ja tulostettiin ne hotellissa. Peli oli sunnuntaina ja koska lipuissa ei aikaa lukenut, mentiin shoppailemaan (luovutettiin huone klo 11 ja seuraavaan hotelliin päästiin vasta klo 15) ja kyseltiin ihmisiltä moneltako peli alkaa. Saatiin vastaukseksi puoliseiska ja kun vartin yli neljä hurautettiin 400m päässä areenasta sijaitsevan hotellin pihaan ja kuultiin pelin alkavankin jo viideltä meinas tulla taas pienesti kiire… Näitä tämmösiä kommelluksia meillä on täällä sattunut ihan tämän tästä ja osataan suhtautua niihin aika huumorilla.

Oon ihan Sharks-tyttö, ostin pelistä tuommosen vaahtomuovisormen. Paikanpäällä jaettiin myös ilmaiseksi Go Sharks-pompomeja 🙂 

Ihmiset oli ihan hulluja ja tuolla oli paljon parempi meininki, kuin MM-kisoissa oli 😀 Ihan mieletön kokemus! Oltiin ihan ylimmällä rivillä, mutta sieltä näki tosi hyvin. Koko halli oli loppuunmyyty. Matin puhelimessa on hieno video tuolta pelin alusta, täytyy laittaa se joskus tänne, nyt ei netti jaksa sitä siirtää.

Sharksit voitti 2-1 ja tasoitti voitot 3-3, nyt myöhemmin ne sitten meni, hävis ja tippu, joten olipa onni, että oltiin just tuossa pelissä paikalla.

Voin suositella NHL-pelissä vierailemista kyllä kaikille, huippu kokemus!

Löytyykö teiltä jotain vastaavanlaisia toteuttamiskelpoisia haaveita TO DO-listalta? 😉 Vai pidättekö ”bucket listiä”?

Translation: Nowadays I’m Sharks-girl! 😉 


0

0 Comment

 1. NHL-peli TO DO -listalla EHDOTTOMASTI!!! Olen ite jenkeissä ainakin kolmessa kaupungissa syksyllä, ja runkosarja ehtii ehkä just ja just alkaa ennen kuin lähden kotiin, joten haaveissa olis kokea joku peli. Täällä pleijareita oon kattonu öisin ja fiilistelly sitä meininkiä. 😀 ihan eri meininki ku Suomessa. Ainoastaan Ässien hallissa saattaa päästä samalle tasolle edes nimellisesti. 😀

  0
  1. Joo, oli kyllä mahtavaa, että päästiin näkemään tuo! Haha, kyl se KalPankin kannattajajoukko on kova, mutta ei yllä ihan tuolle tasolle 😉

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  People-lehden mukaan samaa peliä seurasivat hallissa myös Beckhamin perhe kera Tomppa Cruisen 😀

  0
  1. Oho :O Harmi ettei törmätty nakkikioskilla tai vessajonossa erätauolla 😉

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Paljonko makso liput tuonne peliin (piippuhyllylle)?

  0
  1. Minä en muista tarkkaan, mutta koska oli pleijarit niin olisko ollut joku 80€/hlö? Matti osti synttärilahjaks mm. tämän pelin mulle.

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Paljonko maksoi liput tuonne peliin?

  Omalle to do -listalle kuuluu kyllä paljon isoissa urheilutapahtumissa vierailuja, joten myös änärimatsi. 🙂

  0
  1. Joo, se on kyllä kokemisen arvoinen!

   Olisko ne ollu n. 80€/hlö.

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  heippa!
  miten käy more to love -kielikurssille? järjestyykö se? oletteko pepin kanssa koko viikon molemmat siellä? mahtuukohan mukaan vielä?

  piukku

  0
  1. Moikka, sitä ei valitettavasti tullut, kun ei tullut tarpeeksi ennakkovarauksia (yli 10), jäi ihan muutamasta kiinni 🙁

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  ONE JEALOUSY RIGHT HERE RIGHT NOW!! OLITTE SAMASSA PELISSÄ JUSTININ, RYAN GOODIN JA LIL TWISTIN KANSSA!!!!!! <33333333 *.*

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Moi Mimmi! Kirjoitit More To Love-blogissa että sulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Mulla epäillään nyt sitä, ja samalla halutaan katsoa verensokerit. Onko sulla mitattu verensokeriarvoja ja millaiset ne sulla on ollut? Olen ymmärtänyt et ne voi kulkea käsi kädessä keskenään. Olisin tosi kiitollinen jos vastaisit!

  0
  1. Tervehdys,

   Katottiin nekin samalla ja ne oli lääkärin mukaan loistavat, joten niissä ei ollut mitään häikkää. Toivottavasti olet jo saanut diagnoosia vaivoihin…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM