Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Goood morning from LA!

Huomenta täältä Losista! Kello näyttää täällä vasta vähän yli kuutta sunnuntaiaamuna (piti hetki miettiä, että mikäs päivä se tänään onkaan) ja oon jo tunnin ajan puuhastellut täällä huoneessa hereillä 😀 Ei vaan enää nukuta! Meidän lento Lontoon kautta Los Angelesiin meni oikein mallikkaasti ja saavuttiin perille noin kolmen pintaan iltapäivästä (lähettiin siis 7:55 aamulla Helsingistä). Olin asettanut tavoitteeksi, että ollaan hotellilla viideltä ja puoli viiden aikaan päästiinkin jo rojahtamaan hetkeksi hotellin sängylle lepäilemään. Aika raskas tämä 10 tunnin aikaero on, vaikka tuossa Lontoo-LA koneessa sain nukuttua varmaan ainakin neljä tuntia. Koko Lontoo-LA lento kesti n. 10h ja koko matka HKI-LONTOO-LA n.16h. + tietty lähdettiin kentälle Nummelasta ajelemaan jo puoli kuudelta aamulla… Edellisen yön unet oli typistyneet jotenkin ihmeellisesti kahteen tuntiin, joten kyllä väsytti!

Varattuna meillä oli yhdeksi yöksi hotelli (Holiday Inn Express) ihan kentän tuntumasta ja saattaa olla, että piipahdettiin alunperin ensin toisessa saman nimisessä hotellissa myöskin kentän lähellä, ennenkun oikean hotellin tyypit tuli meidät sitten sieltä noutamaan. Voi olla, että olin laittanut nimittäin alunperin noutopyynnön perjantain hässäkässä väärään hotelliin 😀 Ha! No tämmöstä sattuu ja päästiin sitten kuitenkin perille ihan oikeeseen paikkaan. Itse Losiin ei olla vielä sen erikoisemmin tutustuttu, käppäiltiin hetki tässä hotellin tuntumassa, jutskattiin respan tyyppien kanssa (ajatuksena oli ostaa navigaattori jo eilen) ja kuultiin, että ei päästä oikein täältä minnekkään ilman autoo, joten mentiin kävellen lähimäkkäriin, haettiin sapuskaa huoneeseen, syötiin ja suihkun kautta luovutettiin jo kasin aikaan ja nukahdettiin (Suomen aamu viisi). Nyt sitten ootan, että Mattikin tuosta heräilee ja tyypit tuolla kattaa aamupalan, jotta päästään syömään. Sitten palataan kentälle hakemaan auto, metskataan ostaa se navigaattori jostain ja lähdetään ajelemaan kohti San Diegoa. Tästä se lähtee!

Meikä Lontoon kentällä. Lennettiin siis British Airwaysilla, oli ihan ok 🙂 

Holiday Inn Express Hawthorne, LA. Huone on tosi iso ja tänne ois mahtunut nukkumaan neljä henkee (kaks queen size sänkyä). Hotla on muutenkin lähellä kenttää ja tähän kuuluu ilmanen netti, aamiainen ja nouto kentältä. Suosittelen, jos kaipaa just yöpaikkaa esim. tälleen yhdeksi yöksi. Mitään erikoista (parin pikaruokapaikan lisäksi) tässä lähellä ei sitten ole, joten melkein täytyy olla se auto, jos haluaa jonnekkin päästä 🙂 

Ps. Parasta äitienpäivää äiti!!!

Translation: Good sunday morning LA! First night here was good, but this jetlag is not so good 😀 I’ve been working from 5am (Finland 3PM) 😀 Today we will rent a car and drive to San Diego. Yay! 


0

0 Comment

 1. Heips!
  Olen aikoinaan lukenut MTL, ja tunnistin sinut Helsingin lentokentällä. Ja kun huomasin teidän tulevan kanssamme samaan Lontoon koneeseen, niin uteliaisuus iski ja päädyinkin tähän sinun uuteen blogiin josta huomasin, että Lax on teidänkin määränpää. Me tultiin vaan Lontoosta muutaman tunnin myöhemmin lähtevällä koneella losiin. Meilläkin vuokra-auto alla, ja kotiin lennot lähtee Miamista, joten sinne pitäisi selvitä 🙂

  Oikein mukavaa ja kokemusrikasta reissua teille!! 🙂

  0
  1. Mahtavaa 🙂 Toivottavasti teidän reissu meni hyvin, meillä oli tosi hyvä matka 🙂

   0
 2. JEE!!! Hiukan kiva seurata tätä sun matkaa koska olen lähdössä aivan samaisella lennolla samaan suuntaan kahden viikon päästä tyttäreni kanssa. =)
  Me ollaan eka Disneylandissa kolme yötä sitten autolla ajetaan San Diegoon ja yövytään siellä ihan meren rannassa ”Pink Lady” hotellissa. Oi joi kun odotan meidän lomaa!!!!

  0
  1. Voi siellä te nyt ootte, toivottavasti on ihanaa!!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM